ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
سنگینی از خیلی چیزا میاد بخش عمدش گناه کردن زیاد و انجام ندادن واجباته مثل غیبت کردن مثل دروغ گفتن زیاااد هیز بازی و ازاینجورکثافت کاریا،یه بخشیش بخاطر اینه که نذر میکنی و انجامش نمیدی همه ی اینا انرژی منفی دوت درست میکنه بهترین راهم نمازخوندنه نه اینکه بری به دهانویس بگی نجاتت بده باید نمازبخونی انرژی منفی هات از طریق چاکراهات منتقل بشه به زمین اینم زمانی اتفاق میفته که انرژی زمین تو بیشترین حد خودشه دانشمندا هم تحقیق کردن موقع اذان این اتفاق میفته،قرآن بذار پخش بشه و خودتم گوش کن
حالم بده هم روحی هم جسمیمریضیدارم افسردگیخواستگار برام نمیاد یا بیاد اصلا جور نمیشههمش افکار منفی دا ...
کارایی که گفتم انجام بده..حرز امام جواد هم بگیر نمازش بخونن براتااا..در ضمن هرچی فکر انرژی میدی به اونا..ب کتفت هم نباشه گلم..زیاد بگو ماشالله لا حول و لا قوت..هیچ قدرتی بالا تر خدا نیست!!اینو گفتنش فایده نداره باید باوررر کنیم..ان شاءالله خیره.. فقط ایمانت قوی کن..ارتباط بیشتر بگیر...7تا جمعه هر شبش حدیث کسا بخون برا 5تن ال عبا..کمک بگیر از امام زمان باهاش حرف بزن افسردگیت میره کم کم..از خانم فاطمه زهرا علیهاالسلام بخواه بخت خوبی گيرت بیا..دعانویس هرگز نرو