2777
2789
عنوان

شوهرم عادت کرده ب اینکار زشت

974 بازدید | 24 پست

بچها تا یکم بحثمون میشه.شوهرم‌سریع جاشو عوض میکنه.بعد از ظهری ی بحث خیلی پیش پا افتاده شد.لج کرده بیا و ببین.داشتیم میرفتیم عید دیدنی اینقدر تند میرفت که نگو.میدونه میترسما.بعد گفت گردو رو واسم بشکون گفتم نمیشکنم.اونم ناراحت شد گفت بدرک بعدم ی عالمه پرو بازی در اورد.تو مهمونی هم کلا حرف نزد.حالا اومده رفته روتخت خوابیده.رفتم خوابیدم بچه خودشو خیس کرد بلند شدم بردمش دستشویی زودی پتو ورداشته رفته تووهال منم زورم گرفت گفتم اگه جاتو عوض کردی تا ی هفته جدا میخوابی.پرو پرو میگه هر وقت شعورشو پیدا کردی صدا ندین اونوقت.منم گفت پاش بایست.اخه خیلی زورم گرفت هی فرت و فرت سر هر چیز الکی.بعدم بچه خواست بره پیشش گفتم مامان ولش کن تنها بخوابه فکر کرده طعفست😕

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
بعضي زود لوس ميشن بگو مگه زني كه تا قهر ميكني جا عوض ميكني اين كار زنهاس

خیلی سریع روش باز میشه واسه توهین.اگه تایپیکای قبلپو خونده بودی میدونستی شرایطم چیه.خلاصش تینه که اقا دست بزن داشت و من حدود دوماه پیش تا پای طااقم رفتم.الانم با شرط اخلاقشو درست کنه و اینکه کلاسهای زوج درمانی رو ادامه بده اومدم.تو  زوج درمانی گفتن اصلا نزار برسه ب جای لاریک.نمیخوام بهش رو بدم بخواد دهن ب دهن بزاره.میترسم دوباره روش باز شه

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید