2777
2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادرشوهره من تاوقتی مجرد بود بمن میگف زنداداش ینی میشه زنم اخلاق و رفتارش مثه توباشه 😆😆😆 ازدواج کرد والان با هم قهریم😂😂😂

من مامان دوعدد زلزله هستم😎 امیرعلی و امیرحسین
میگفتی دهن تو وله همه چی ازش درمیره

واقعا اخه بچه یکسال و ده ماهه چیه که ول باشه حالا ادعاشم میشه ادم نباید دل بشکنه بعضیا زبونشون نیش داره و.... خواهر شوهر بزرگم رکه اما به جاش  واصلا کنایه ای نیست به او میگه حرفاش نیش داره

اگر من بودم دعوا درست میکردم 😐 کسی به ادمتی مهم زندگیم توهین کنه قاطی میکنم دست خودم نیست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اگر من بودم دعوا درست میکردم 😐 کسی به ادمتی مهم زندگیم توهین کنه قاطی میکنم دست خودم نیست

فقط احترام نگه داشتم تا الان وگرنه خیلی ناراحتم همشم کارای دیگه ای که قبلنم کرده یادم میاد اعصابم بیشتر بهم میریزه حتی یه سری به همسایشون از زبون من دروغ گفته بود که من اون بنده خدا رو شاید دوبار تو پلهها دیده بودم اونقدر ناراحت شده بود از دستم که به اون جاری دیگم گله کرده بود جاری کوچیکت چیکارست که تو زندگی من دخالت میکنه چقدر احمق بودم که اونجا هم سکوت کردم😥😥

چطوری تونستی جلو خودتو بگیری اجازه بدی به دخترت توهین بشه میخوای تبدیل به عادت کنی 

درجا یه جواب محکم بده باید درجا میگفتی نه بابا دخترم مثل شما نیست بی رودروایسی اگه هم بهش برمیخورد میگفتی تو گفتی بد نبودا من گفتم بده تا خفه شه,انققققققد ضعیف نباشین 

و تنها تکیه گاه الله 
چطوری تونستی جلو خودتو بگیری اجازه بدی به دخترت توهین بشه میخوای تبدیل به عادت کنی  درجا یه جو ...

خوش به حالتون اینقدرمیتونیدقشنگ جواب بدین منم مثل استارترم جاری منم زبونش نیش داره ولی فقط نگاش میکنم بعدم اینقدرخودمو اذیت میکنم که حدنداره 

هروقت یادم میاد..

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 
خوش به حالتون اینقدرمیتونیدقشنگ جواب بدین منم مثل استارترم جاری منم زبونش نیش داره ولی فقط نگاش میکن ...

عزیز دلم ضعف نشون بدی سوارت میشن جاری منم اینجوریه تیکه میندازن نمیتونه جواب بده منم انقد یادش دادم تا بتونه از خودش دفاع کنه الان راحت شد شوهرم یه داماد دارن دلش پاکه اما پیشت نشسته فقط تیکه میندازه اذیت میکنه جاریمو خیلی اذیت کرد منکه اومدم تا خواست تیکه بندازه من 3تا تیکه میپروندم اینم دهنش باز میموند الان میخواد حرف بزنه میترسه من خامه ایش کنم والا همیشه در هر شرایطی از خودتون دفاع کنین نزارین عادتشون بشه

و تنها تکیه گاه الله