من یه جاریم کلا اهل نیش و کنایه و هر حرفی رو با خنده بزنه هست کلا از عقد تا حالا هر بار همو میبینیم حتما به تیکه ای میندازه منم عادت کردم و هر بار یا جواب دادم یا نه و رد شده حالا از وقتی من بچه دار شدم به بچم گیر داده هردفعه یه چیزی بهش میچسبونه و منم طبق معمول اهمیت نمیدم گاهی جواب میدم گاهی نه دخترم یکسال و ده ماهشه بغل بقیه نمیره حتی بابای خودم ولی بازی میکنه و بچه نق نقویی نیست فقط بغل کسی نمیره تا یکم عادی بشه با بقیه بعد دیگه بغل میره و بازی و...ما همو دیر به دیر میبینیم توقع داره بپره تو بغلش هرچند که میدونم همونم ادایه خلاصه یه بار که بچه بی حوصلست گریه میکنه با خنده که مثلا شوخیه میگه ما به این بچه ها میگیم غربتی یه بار بهش میگه حسوده درصورتیکه اصصصصصصلا حسود نیست حتی بچههای دیگه رو بغلم کنم میاد بازی میکنه یه بار که خوشحاله و بازی میکنه میگه تازه داخل دم شده تا الان داخل آدم نبود و..... که من همه اینا رو با بیخیالی رد کردم تا امروز که موقع احوالپرسی و تبریک سال نو هنوز سرپا بودیم گفت کو دخترت گفتم خواستیم دوتا عید دیدنی بریم خسته بود گذاشتم پیش خالش و بچه های اون خواهرم اونا خواسستن برن عید دیدنی دختر منم بردن چون تنها بوده گفت دخترت خیلی ول شده ها نیست هیچ وقت گفتم ول نشده رفته با خالش دور بزنه گفت نه ول شده دیگه گفتم ول واژه قشنگی نیست رفته دور بزنه گفت نه ول شده از الا که اینقدر وله بزرگ بشه چجوری میخوای جمعش کنی منم گفتم بقیه که دختراشونو چسبوندن به خودشون چیکار کردن بعد نفرات بعدی رسیدن برا احوالپرسی دیگه چیزی نگفت یعنی هنوز نرسیده این حرفا رو زد اعصابم بهم ریخت شما جای من بودین چیکار میکردین با این دفعه اولشم نیست کلا نیش میزنه
واقعا اخه بچه یکسال و ده ماهه چیه که ول باشه حالا ادعاشم میشه ادم نباید دل بشکنه بعضیا زبونشون نیش داره و.... خواهر شوهر بزرگم رکه اما به جاش واصلا کنایه ای نیست به او میگه حرفاش نیش داره
اگر من بودم دعوا درست میکردم 😐 کسی به ادمتی مهم زندگیم توهین کنه قاطی میکنم دست خودم نیست
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اگر من بودم دعوا درست میکردم 😐 کسی به ادمتی مهم زندگیم توهین کنه قاطی میکنم دست خودم نیست
فقط احترام نگه داشتم تا الان وگرنه خیلی ناراحتم همشم کارای دیگه ای که قبلنم کرده یادم میاد اعصابم بیشتر بهم میریزه حتی یه سری به همسایشون از زبون من دروغ گفته بود که من اون بنده خدا رو شاید دوبار تو پلهها دیده بودم اونقدر ناراحت شده بود از دستم که به اون جاری دیگم گله کرده بود جاری کوچیکت چیکارست که تو زندگی من دخالت میکنه چقدر احمق بودم که اونجا هم سکوت کردم😥😥
چطوری تونستی جلو خودتو بگیری اجازه بدی به دخترت توهین بشه میخوای تبدیل به عادت کنی
درجا یه جواب محکم بده باید درجا میگفتی نه بابا دخترم مثل شما نیست بی رودروایسی اگه هم بهش برمیخورد میگفتی تو گفتی بد نبودا من گفتم بده تا خفه شه,انققققققد ضعیف نباشین
خوش به حالتون اینقدرمیتونیدقشنگ جواب بدین منم مثل استارترم جاری منم زبونش نیش داره ولی فقط نگاش میکن ...
عزیز دلم ضعف نشون بدی سوارت میشن جاری منم اینجوریه تیکه میندازن نمیتونه جواب بده منم انقد یادش دادم تا بتونه از خودش دفاع کنه الان راحت شد شوهرم یه داماد دارن دلش پاکه اما پیشت نشسته فقط تیکه میندازه اذیت میکنه جاریمو خیلی اذیت کرد منکه اومدم تا خواست تیکه بندازه من 3تا تیکه میپروندم اینم دهنش باز میموند الان میخواد حرف بزنه میترسه من خامه ایش کنم والا همیشه در هر شرایطی از خودتون دفاع کنین نزارین عادتشون بشه