2777
2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 50 پست
عزیز دلم ضعف نشون بدی سوارت میشن جاری منم اینجوریه تیکه میندازن نمیتونه جواب بده منم انقد یادش دادم ...

آخه وقتی بلد نیستم چکارکنم؟؟واقعا اون لحظه هنگم شماچطور یادجاریتون دادین؟ینی چی بهش گفتین بگه؟

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 
آخه وقتی بلد نیستم چکارکنم؟؟واقعا اون لحظه هنگم شماچطور یادجاریتون دادین؟ینی چی بهش گفتین بگه؟

بستگی به تیکه ای داره که میندازن  مثلا استاتر من جاش بودم بدون جنگ و دعوا در گوش جاریم میگفتم خییییلی ممنون که نگران دخترمی اما قول میدم جوری تربیت کنم که مثل تو نشه عزیزم که نتونه جوابمو بده جاری من هم چند نمونه میگفت منم نقطه ضعفای داماد پیدا کردم 4تا متلک از توش دراوردم گفتم اگه گفت تو اینارو بگو بدونه توهم زبون داری 

و تنها تکیه گاه الله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به تیکه ای داره که میندازن  مثلا استاتر من جاش بودم بدون جنگ و دعوا در گوش جاریم میگفتم خ ...

آره واقعا بستگی به تیکش داره که نمیشه پیش بینی کرد الان میخواد چه زری بزنه

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 
من تو عمرم یادم نمیاد به کسی متلک گفته باشم اما بدونه استثنا جواب هرکی که بهم تیکه بندازه و دادم یعن ...

من ازبابت تیکه پارسال خاله شوهرم هنووووز دارم میسوزم هزارتا جواب ازبعد اون اومده توذهنم ولی چه فایده شاید هیچ وقت نتونم ببخشمش

من ازبابت تیکه پارسال خاله شوهرم هنووووز دارم میسوزم هزارتا جواب ازبعد اون اومده توذهنم ولی چه فایده ...

برا چیزی که گذشته اصلا ناراحت نباش اما خیلی رو اعتماد بنفستون کار کنین نزارین ضعفاتون بفهمن همه که دوست ادم نیستن حتما هم جواب حرفاشون بدین با همون لحنی که اونا گفتن نه با جنگ و دعوا که کارو خراب کنین

و تنها تکیه گاه الله