2777
2789
عنوان

کمی درد دل💔

89 بازدید | 12 پست

چرا باید انقدر بد شانسی بیارم که ۳ ماه به کنکور از مسیر خارج بشم

یک ماه به کنکور ساعت مطالعه ام اومد روزانه زیر ۲ ساعت

چرا الان باید همش اعصابم خورد باشه که چرا خانواده مراعات نمیکنه

بابام همش داره فیلم میبینه و تلوزیون با صدای بلند روشن

خوابمو نمیتونم تنظیم کنم،اتاق جدا ام ندارم که بخوام برم تو اتاق درو ببندم خبرم

تو بقیه خونه ها ساعت ۱۲ شب خاموشیه و میرن میخوابن

تو خونه ما تازه میزنن جومونگ تا ساعت ۱:۳۰

حرفم میزنم میخواد بگه

باز شروع شد؟ من یکسال دیگه باید تحمل کنم؟؟

در صورتی که خودش همیشه میگه هرچی سختی تو زندگی کشیدیم به خاطر نداشتن حامی بوده...حالا خودش حمایتم نمیکنه

خیلی خستم...خیلی از بلند پروازی که دارم متتفرم

دوست داشتم الان میگفتم هرچی آوردم میرم..هرچی هرکجا

یا اصلا به معلمی علاقه داشتم میرفتم فرهنگیان...

ولی فقط پزشکی میخوام...هیچی جز این نمیتونم برم...

😭😭😭😭😭

یعنی این روزا هم میگذره؟

حق با شماست= جوابتو نمیدم تا در اعماق جهالتت بسوزی....یه وقتایی ام باید شعور و شخصیت و گذاشت کنار و با بقیه مثل خودشون رفتار کرد، کوچه خیابونی بزرگ شده و بی ادبانه!!

شبیه همیم در چند مورد ولی آره میگذره 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

البته که میگذرهسال اولته؟

آره😭

حق با شماست= جوابتو نمیدم تا در اعماق جهالتت بسوزی....یه وقتایی ام باید شعور و شخصیت و گذاشت کنار و با بقیه مثل خودشون رفتار کرد، کوچه خیابونی بزرگ شده و بی ادبانه!!

چی بگم والا ماهم خسته شدیم بچه میارن و مراعات نمیکنن انتظار دارن بچه افتخار بیافریند!

یک هفته مونده به المپیادم خبر زن دوم بابام میاد بالا! مادربزرگم بستری میشه بیمارستان بابام از خونه میزنهدبیرون داد و بیداد و کتک کاری و گریه شبانه روزی نفهمیدم چی خوندن در واقع اصلا نخوندم دیگه! فردا المپیادم هم مادربزرگم فوت میکنه

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

خوبه پس میاری سال دیگه ایشالله ترازت چند شده؟

خیلی بی درکن خانوادم

قول دادم تهران بیارم

باز مراعات نمیکنن

۷۰۰۰ وخورده ای

میگم دوستانه میگم مثل خواهرمیبرای پزشکی حداقل باید۸۹۰۰ابنا باشی تعهدی و آزاد منظومه

اگه واقعا فقط با پزشکی اوکیی سال دیگه انشالله تلاشتو خیلی بیشتر کن

میگم دوستانه میگم مثل خواهرمیبرای پزشکی حداقل باید۸۹۰۰ابنا باشی تعهدی و آزاد منظومهاگه واقعا فقط با ...

میدونم خودم نمیارم

من قبل کنکور تیر میدونستم باید بمونم

اصلا مشکلی ندارم با این موضوع پشت موندن

خانوادم اذیت میکنن... نظم نداره خونه ما اصلا

اگه میتونی برو کتابخونه با قرائتخونه خوبه نظم دارن

خیلی دوره 

نمیتونی مثلاً برای توی گاراژ نمی‌دونم حیاط حموماینا درس بخونی؟

تو این افتاب من برای سرویس رفتنم جرئت ندارم برم حیاط😑😅

کلا باید فردا یه دعوا راه بندازم 

دیگه با سکوت و مظلومیت..... نمیشه

اینا واقعا متوجه نیستن