2789
عنوان

بیاید 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 62 پست

خب الان چه ربطی داشت گلم؟

منظور من این بود که ملت اصل مطلب که هیز بودن اون مرد هست رو نمیچسبن فقط گیر میدن به اینکه خانوم چی پوشیده بوده

و نمیدونن که برای مرد هیز و ناپاک اینکه چی پوشیده بودی هیچ فرقی نمیکنه

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گاهی مادرم منو می‌فرسته برای کاری دیگه میبینن منو

آروم بهش بگو نمیخوام اونجا برم احساس راحتی نمیکنم

قوی باش تا کسی شکستت نده....نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه...و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه....!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

خب دیگه نمی‌ذاره چون کسی پشت من نیست ..

برادر نداری؟؟؟؟

قوی باش تا کسی شکستت نده....نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه...و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه....!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

آروم بهش بگو نمیخوام اونجا برم احساس راحتی نمیکنم

میگم ..ولی خب مثل همه کارای دیگه شروع می‌کنه غر زدن و میگه چرا احساس راحتی نداری ،همش از این حرفای عجیب میزنی .درکم نمیکنه 

میگم ..ولی خب مثل همه کارای دیگه شروع می‌کنه غر زدن و میگه چرا احساس راحتی نداری ،همش از این حرفای ع ...

بعضی وقت ها آدم چیزهایی میبینه که طرف نمیبینه و فکر میکنه اشتباه متوجه کرده 

اشکال نداره انشالله زود شمارو درک کنه

دارم اینجا نیستن

اگه مادرت درکت نکرده به یکی از برادرات زنگ بزن بهش بگو با مادرت صحبت کنه و تو رو اونجا نفرسته