2821
2789
عنوان

بیاید 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفت و امدتو کم کن با اینجور ادما نباید معاشرت کرد..سرد برخورد کن باهاش

اصلا دوست ندارم اینو بگم و طرفدار حجاب نیستم مذهبیم نیستم

اما جلوی چشم همچین کسی که معلومه چشمش ناپاکه لباس کوتاه و جذب نپوش اصلا 

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

خواهش میکنم عزیزم ..ممنونم 🤍.شما تجربه اینچنینی داشتی یا دوستی آشنایی ؟چیکار کردین

نه راستش نداشتم ولی بنظرم یکم به مامانت فشار بیار ارتباطتتو با پسر داییت کم کن 

اگرم مامانت خواست بره خونشون تو بگو من نمیام 

شما چندسالتونه؟

رفت و امدتو کم کن با اینجور ادما نباید معاشرت کرد..سرد برخورد کن باهاشاصلا دوست ندارم اینو بگم و طرف ...

لباسم اصلا کوتاه نیست ..محجبه نیستم اما لباس کوتاه هم نمیپوشم اصلا جلوی چشم اینا ....

یه بار رفتم حیاطشون نشسته بودم ..دیدم این احمق خوفناک داره از پشت نگام می‌کنه 

لباسم اصلا کوتاه نیست ..محجبه نیستم اما لباس کوتاه هم نمیپوشم اصلا جلوی چشم اینا ....یه بار رفتم حیا ...

به روش بیار بگو فلانی مشکلی پیش اومده ؟؟ اگه گفت نه و پیچوند 

بگو اخه زوم کردی رو من حس خوبی بهم دست نمیده خیلی جدی بگو بهش دیگه شورشو دراورده

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

نه راستش نداشتم ولی بنظرم یکم به مامانت فشار بیار ارتباطتتو با پسر داییت کم کن اگرم مامانت خواست بره ...

۲۳...

خیلی احساس ناامنی دارم ...ازش میترسم ....خدای من اگه مرد ها واقعا چشماشون رو مواظب بودن و اینجور نگاه نمی‌کردن چقدر بهتر بود ....

به روش بیار بگو فلانی مشکلی پیش اومده ؟؟ اگه گفت نه و پیچوند بگو اخه زوم کردی رو من حس خوبی بهم دست ...

وای تو نمیدونی اگه همچین چیزی بگم خودش که هیچ حمله می‌کنه دیگرانم می‌ریزن سرم که دیونه شدی و این چه طرز حرف زدنه ..خلاصه تو بدمرحله و جایی از زندگیم 💔

نمی‌دونم ازم بزرگ تره و یخ شخصیت عصبانی و طلبکار هم داره یه جوریه کلا شبیه دیونه هاس

می‌دونم که بزرگ‌تر از تو هست و ممکنه شخصیت خاصی داشته باشه ، اما باید به حریمت هم احترام بزاره 

قوی باش تا کسی شکستت نده....نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه...و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه....!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

وای تو نمیدونی اگه همچین چیزی بگم خودش که هیچ حمله می‌کنه دیگرانم می‌ریزن سرم که دیونه شدی و این چه ...

ای وای عزیزم

به مامانت نمیتونی بگی و اینو باهاش درمیون بذاری؟

بگی احساس ناامنی داری پیشش

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز