2821
2789
عنوان

بیاید 😓

356 بازدید | 62 پست

سلام خانوما ....

من متوجه یه چیزی شدم که خواستم با شما درمیون بزارم که هم راهنمایی کنید هم از تجربه های مشابه تون هم بگید چون خیلی ناراحتم ...

من مجردم یه پسر دایی دارم تقریبا ۱۲سال شایدم بیشتر از من بزرگ تره زن و بچه هم داره ‌‌..این پسر دایی کثافت من چند باری متوجه شدم به باس+نم نگاه می‌کنه ....

واقعا و حالا بیشتر نگاه می‌کنه .و من احساس ناامنی و غصه و استرس میکنم از اینکه اینجوری شده...

پیشنهادو نظرتون رو بگید لطفاً 😓💔

تجربه مشابه هم بگید لطفاً ..

متاسفم براش ، خیلی کار زشتیه

هر وقت اومدن خونتون پیششون نرو

قوی باش تا کسی شکستت نده....نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه...و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه....!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان یکی میاد میگه لباست درست نیست!!

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

اینکه‌ نمیشه جلوی چشم های هیز آدمای مریض رو گرفت.حداقل میشه با یه لباس و مانتو گشاد در مقابل اینجور آدما بود ...

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
اینکه‌ نمیشه جلوی چشم های هیز آدمای مریض رو گرفت.حداقل میشه با یه لباس و مانتو گشاد در مقابل اینجور ...

بببخشیدا ولی مرد هیز براش فرقی نداره کی به همه چشم داره 

وقتی مرتیکه خرفت با وجود داشتن زن و بچه به یه دختری که ۱۲ سال از خودش کوچیک تره نگاه میکنه مطمئن باش به همه این نگاهو داره 

بببخشیدا ولی مرد هیز براش فرقی نداره کی به همه چشم داره وقتی مرتیکه خرفت با وجود داشتن زن و بچه به ی ...

واقعا خیلی حس بدی دارم ..احساس ناامنی دارم پیشش ..

قبلا هم نگاه کرده بود اما الان خیلی بیشتر شده 💔

متاسفم براش ، خیلی کار زشتیههر وقت اومدن خونتون پیششون نرو

نمیتونم شرایطشو ندارم واقعا .کاش میشد ...دو سه خونه از ما دورتره خونشون ...بیرون بیام همو میبینیم 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز