2777
2789
عنوان

دوستای من 🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 9545 بازدید | 1927 پست

بیا ح ج بازی سیسی

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پروفایل عوض کردی خبریه🤪🤣

ن دارم واس ی کاربر با شرح عکس توضیح میدم😂🥴🤣😆😜

من ب فرمان دلم دلبرنوازی میکنم،دلبرم شاید نداندعشق بازی میکنم،عاشقانه میپرستم خال لبهایش ولی،او نمیداند ک من مهمان نوازی میکنم🫀

ن دارم واس ی کاربر با شرح عکس توضیح میدم😂🥴🤣😆😜

صحیح🤣🤣🤪

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

نشیعین منی😂🤭

یعنی کلافه ام هلن 

تو رو خدا تو نکن دست و پات نابود میشه دورازجونت 

الان من منتظرم شوهرم بخوابه برم دستشویی رو بشورم

درخواست بدین بهت لینک بدم عضو کانال فالم بشید 🫠

قربونت. اگه بشناسنت عاشقت میشن😂😂😂😂😂فکرکردن مسئله عشق و عاشقیهنمیدونن نی‌نی سایته🤦🏻‍♀️💔

لطف داری گل قشنگ من💚💋

ن خو سارا چرا خودتو بدنام میکنی دختر

بگو ننه سایته ب قول حدیث بگو جم خل و چلاس😜😆🤣🥴😂🤧

من ب فرمان دلم دلبرنوازی میکنم،دلبرم شاید نداندعشق بازی میکنم،عاشقانه میپرستم خال لبهایش ولی،او نمیداند ک من مهمان نوازی میکنم🫀

چشم عشقم🤍

با کلی سختی بهم رسیدین چرا شینا اینجور شد چرا میخوای جدا شی چند وقته سایت نمیام از همه جا بیخبرم حالم خوب نیست اصلا

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

یعنی کلافه ام هلن تو رو خدا تو نکن دست و پات نابود میشه دورازجونت الان من منتظرم شوهرم بخوابه برم دس ...

چرا 

یعنی تا این حد اوضاع وخیم میشه🤣🤣🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

با کلی سختی بهم رسیدین چرا شینا اینجور شد چرا میخوای جدا شی چند وقته سایت نمیام از همه جا بیخبرم حال ...

امضات😐🤣

لطف داری گل قشنگ من💚💋ن خو سارا چرا خودتو بدنام میکنی دختربگو ننه سایته ب قول حدیث بگو جم خل و چلاس ...

عزیزدلمی❤️

اتفاقا بهشون گفتم گروهه و جمع دوستانه‌س تا راحت شدم از حرفاشون😂💔

غالي يا اجمل حلم🪽

چرا یعنی تا این حد اوضاع وخیم میشه🤣🤣🤣

😂😂😂

دوست دارم همه جا تمیز باشه هیولا بره جیش کنه برم بشورمش 😂

اییییی حالم بهم خورد 😂

درخواست بدین بهت لینک بدم عضو کانال فالم بشید 🫠

😂😂😂دوست دارم همه جا تمیز باشه هیولا بره جیش کنه برم بشورمش 😂اییییی حالم بهم خورد 😂

حال منم بهم خورد 🤣🤧

عزیزدلمی❤️اتفاقا بهشون گفتم گروهه و جمع دوستانه‌س تا راحت شدم از حرفاشون😂💔

هاااا خوب کاری کردی آفرین ب عقلت🤣😂🤧😆😜

چرا یعنی تا این حد اوضاع وخیم میشه🤣🤣🤣

جریان چیه هر تاپیکی میرم یا اسم تو هست یا دارن تگت میکنن یا درمورد تو حرف میزنن جدی میگما هر جا میرم میبینمت😶😂