2777
2789
عنوان

دوستای من 🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 9545 بازدید | 1927 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چون وقتی باهات حرف میزنم همیشه تو فاز خندم. متفاوتی توو😂

من وقتی باهات چت میکنم واقعی اینور همش ریسه میرم 

فکن هرچن ثانیه ی بار میگم خخخخخ🤣🤧🥴بچه هامم میگن مامان چرا میخندی میگم دارم جوک میخونم🥴🤧🤣😆😜

من ب فرمان دلم دلبرنوازی میکنم،دلبرم شاید نداندعشق بازی میکنم،عاشقانه میپرستم خال لبهایش ولی،او نمیداند ک من مهمان نوازی میکنم🫀

من وقتی باهات چت میکنم واقعی اینور همش ریسه میرم فکن هرچن ثانیه ی بار میگم خخخخخ🤣🤧🥴بچه هامم میگن ...

واای دقیقا منم همینمممم.

وقتی باهات میزنم ناخوداگاه میخندم خانوادم میگن امیدوارم اینی ک بخاطرش میخندی ارزشتو داشته باشه. فکرکردن خبریه🤣🤣🤣🤣نمیدونن چخبره

غالي يا اجمل حلم🪽

واای دقیقا منم همینمممم.وقتی باهات میزنم ناخوداگاه میخندم خانوادم میگن امیدوارم اینی ک بخاطرش میخندی ...

وای عاشق خانوادت شدم از همینجا🤣😆😜🤧

سلام گرم بهشون برسون بگو جنس مخالف نیس لیلا نامیه از خطه ی تویسرکان استان همدان بسیار شوخ جذاب تو دل برو دیگه چی

ی چنتا هم خودت جور کن بگو🤧😜😆🤣🥴😂

من ب فرمان دلم دلبرنوازی میکنم،دلبرم شاید نداندعشق بازی میکنم،عاشقانه میپرستم خال لبهایش ولی،او نمیداند ک من مهمان نوازی میکنم🫀

وای عاشق خانوادت شدم از همینجا🤣😆😜🤧سلام گرم بهشون برسون بگو جنس مخالف نیس لیلا نامیه از خطه ی توی ...

پروفایل عوض کردی خبریه🤪🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

وای عاشق خانوادت شدم از همینجا🤣😆😜🤧سلام گرم بهشون برسون بگو جنس مخالف نیس لیلا نامیه از خطه ی توی ...

قربونت. اگه بشناسنت عاشقت میشن😂😂😂😂😂

فکرکردن مسئله عشق و عاشقیه

نمیدونن نی‌نی سایته🤦🏻‍♀️💔

غالي يا اجمل حلم🪽