2777
2789
عنوان

دوستای من 🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 9545 بازدید | 1927 پست
خودم میدونم چقد عشق و وابستگی سختهخیلی سخته کاملا میفهمم حالتو ولی تمومش کن وابسته تر نشی عزیزدلم:)

چشم عشقم🤍

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم عشقم🤍

سلام عزیز دلم خوبی چیکار میکنی

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

میدونم واقعا همه همون بدبختی های خاص خودمون داریم من نمیدونم اون جدایی مون کجای دلم بزارم پیمان کجای ...

عشقم چی شده. 

برام توضیح بده چرا میخوای جدا بشی واسه چی😭😭💔

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

کی دیدی من ناراحت بشم؟ جنبه دارم نگران نباش عشقم😂چیزی نگفتی ک ناراحت شم عزیزمم

بابا فدات دختر خفن💋💋💋💋💚🤌

من ب فرمان دلم دلبرنوازی میکنم،دلبرم شاید نداندعشق بازی میکنم،عاشقانه میپرستم خال لبهایش ولی،او نمیداند ک من مهمان نوازی میکنم🫀

حق هم داشتی خب کمی سلیطم😌😂خفن توییی تو😎

هاااا دیدی بلاخره خودتم اعتراف کردی🤗🤗🤗🤗🤣🤪😜👍

من ب فرمان دلم دلبرنوازی میکنم،دلبرم شاید نداندعشق بازی میکنم،عاشقانه میپرستم خال لبهایش ولی،او نمیداند ک من مهمان نوازی میکنم🫀

بلهه خوشگله😎😂❤️❤️

جیگرتووووووو برم🥰😘🤣🤗🤌