2777
2789
عنوان

دوروزه وحشتناک پاچه میگیرم😔😔😔

779 بازدید | 34 پست

دست خودم نیست نمیدونم چه مرگم شده امروز بچه ها رو از خونه بیرون کردم گفتم برید خونه مادربزرگ بزارید تنها باشم😔😔

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

دختر بزرگم میگفت من که تو اتاق خودم بیرون نمیام تا نبینی من رو دادزدم و بیرونشون کردم🙄🙄

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه ۶ماهی هس کلا پاچه گیر شدم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

گناه دارن دلشون میشکنه

🥺🥺🥺🥺

الان تی وی جوجه اردک زشت رو گذاشته هی دختر کوچیکه تعریف میکنه منم هی میگم بس کن ولم کن 

به خدا دیوونم

همه عصبی شدنمن که مجردم از شماهم بدترم

من خیلی صبور بودم ولی نمیدونم واقعا چم شده دوروزه

بچه هام بزرگ شدن دیگه ولی واقعا از کوره در میرم جوری که همه چی رو به میریزم

من خیلی صبور بودم ولی نمیدونم واقعا چم شده دوروزهبچه هام بزرگ شدن دیگه ولی واقعا از کوره در میرم جور ...

شاید نزدیک پریودیته

منم تا یکسال پیش خیلی بهتر بودم

ولی الان نه واسه خودم نه واسه خانوادم اعصاب نزاشتم

شاید نزدیک پریودیتهمنم تا یکسال پیش خیلی بهتر بودمولی الان نه واسه خودم نه واسه خانوادم اعصاب نزاشتم

نه اتفاقا روز ۴هستم 

دختر بزرگم میگفت من که تو اتاق خودم بیرون نمیام تا نبینی من رو دادزدم و بیرونشون کردم🙄🙄

چه دختر عاقلی😅 

بالاخره خستگی برای مادر طبیعیه عزیزم ناس و فلق بخون ان شالله بتونی خودتو کنترل کنی وقتی خیلی عصبی هستی غسل کن یا وضو بگیر اب روی اتیشه.