2777
2789
عنوان

دوروزه وحشتناک پاچه میگیرم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 34 پست
فکرم کنم بچه هات دخترن؟

۳تا دختر یه پسر

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خودتون چند سالتونه ؟ ناراحت نباش ان شالله عاقبت شون بخیر باشه همه یه وقتایی اینطوری میشن منم همینم ...

۴۱

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۳تا دختر یه پسر

احتمالا کوچکه پسره

من که جرات ندارم از این کارا با پسرم بکنم 8صبح تعطیلات بیدارکنم بندازم بیرون

اخه پسرم چند هفته هم تابستان رفت مدرسه چندروزه تعطیله تا 9 می خوابه

احتمالا کوچکه پسرهمن که جرات ندارم از این کارا با پسرم بکنم 8صبح تعطیلات بیدارکنم بندازم بیروناخه پس ...

پسرم ۱۷سالشه اتفاقا صبح زود بیدار بود