2777
2789
بنظرتون مردمی که حاضرن خونه بفروشن اما ماشینشون قشنگ باشه چیزی جز ظاهر جذبشون میکنه؟ که اگه بحث کیفی ...

طراحی بدنه دیگه اتاق ۲۰۶ هست چه فرقی با ۲۰۶ داره ؟؟؟

معمولا مردم ماشین میفروشن خونه میخرن 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

طراحی بدنه دیگه اتاق ۲۰۶ هست چه فرقی با ۲۰۶ داره ؟؟؟معمولا مردم ماشین میفروشن خونه میخرن

206ای که حتی به اسم اصل فرانسه میندازن به ملت هم یه کپی هس 

ساخت ایرانش رو ببینی قبلا هم گفتم ماشین رو هواس در صورتی که فاصله ماشین با زمین باید استاندارد باشه تا تسلط بیشتر بشه اما بخاطر این بالا بودن تو جاده برای سرعت و سبقت تعادل نداره و این درصد تصادف رو افزایش میده با اینکه ماشین تیزی هس توی پیچ ها هم عملکرد خوبی نداره از لحاظ راحتی ماشین هم که نگم بهتره

فک نکنم دیگه جای بحثی بمونه

آدمی را یک سخن ویران کند.           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

206ای که حتی به اسم اصل فرانسه میندازن به ملت هم یه کپی هس ساخت ایرانش رو ببینی قبلا هم گفتم ماشین ر ...

چی رو هوا هس ؟؟

اگه شاسی بلند سوار شی چی میگی ؟؟

شما فکر کنم فوبیا چپ‌کردن و تصادف داری 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

چی رو هوا هس ؟؟اگه شاسی بلند سوار شی چی میگی ؟؟شما فکر کنم فوبیا چپ‌کردن و تصادف داری

فعلا شما رو هوایین(=

اگه سوارشی؟ قطعا منی که تو این سن فقط با پول خودم ماشین خریدم ننه بابام چیزی خفن تر از ماشین من دارن که سوارش شم😐

چرا نمیخوای بفهمی و داری میپیچونی بحثو 

ببین مستر با اینکه خودمم مدل ماشینم همینه اما از 207 ماشین درنمیاد شما که با دلیل راضی نمیشی ادامه ندم بهتره

فعلا شما رو هوایین(=اگه سوارشی؟ قطعا منی که تو این سن فقط با پول خودم ماشین خریدم ننه بابام چیزی خفن ...

آبجی چرا ناراحت میشی ؟!

هرچقدر پول بدی اش میخوری ماشین هشتصد نهصد تومنی همینه دیگه فکر کردی دنا و پارس و شاهین  وضعیت بهتری دارن ؟؟؟!!!!

شما بیشتر هزینه کن سراتو اپتیما و سوناتا بخر لذتشو ببر 

یا اسپورتچ و موهاوی و سانتافه و سورنتو و...

آبجی چرا ناراحت میشی ؟!هرچقدر پول بدی اش میخوری ماشین هشتصد نهصد تومنی همینه دیگه فکر کردی دنا و پار ...

لحنتون میتونست بهتر باشه

خب اولش منم از ظاهرش خوشم اومد اما الان یه افتضاح به تمام معناس بله پارس واقعا بهتره البته به شرطی که موتورtu5 باشه نه عادی که غیر این صورت کلی خرج رو دستته

خب پولم اونوقتا همین بود😂ایشالا سال دیگه تویوتا هایلوکس(وضعیت کارتمم همینو میگه🤡) 

لحنتون میتونست بهتر باشهخب اولش منم از ظاهرش خوشم اومد اما الان یه افتضاح به تمام معناس بله پارس واق ...

ببخشید اگه بد حرف زدم 🌷🌷🌷

یه تیغ کوچولو به پدر محترمتون بزنین یه سراتو زیر پاتون هس 

فقط رد شدین یه بوقم برا ما بزنین 

ببخشید اگه بد حرف زدم 🌷🌷🌷یه تیغ کوچولو به پدر محترمتون بزنین یه سراتو زیر پاتون هس فقط رد شدین یه ...

اون پول پدرمه مال من نیس حتی اگه ماشین بخرمم باز انگار واسه من نیس احساس راحتی نمیده

بوق؟ چرا حس میکنم مسخره کردی😂

به هرحال روزی خوبی داشته باشین

اون پول پدرمه مال من نیس حتی اگه ماشین بخرمم باز انگار واسه من نیس احساس راحتی نمیدهبوق؟ چرا حس میکن ...

شوخی کردم 

منم میخام یه وام بگیرم ماشینمم بفروشم یه سوناتا بخرم 

پشتشم بنویسم لاکچری اما قسطی ...

شوخی کردم منم میخام یه وام بگیرم ماشینمم بفروشم یه سوناتا بخرم پشتشم بنویسم لاکچری اما قسطی ...

خیلیم عالی خریدی بیا منم ریپ بزن بگو اما نه تروخدا از این نوشته های سم نزن یه چیزی بزن باکلاس باشه مثلا یه تک کلمه انگلیسی پرمعنا

خیلیم عالی خریدی بیا منم ریپ بزن بگو اما نه تروخدا از این نوشته های سم نزن یه چیزی بزن باکلاس باشه م ...

باشه مینویسم مدل پایین مرام بالا 😂

شوخی کردم وام کجا بوده 

خیلی حرف گوش کنی سید🙂😂پس بهتره بگم ایشالا یه روز بدون نیاز به وام بخریش

خوب شما بگو چی پشتش بنویسم ؟