2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آب برنداشتی داخل یخچالی چیزی اونو استفاده کن وگرنه موهات پودر میشه

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

برنامه برق من نصب کن ساعت برق رفتن ها رو بهت می گه 

الانم اب تو پارچ یخچال و سماور داری بردار فعلا موهات بشور که نسوزه. بعد با اسنپ اب معدنی سفارش بده بتونی بهتر بشوری

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

دو قوطی کوچیک هشت مجبورم نصفه بشورم بعذ برق اومد حمام کنم

برو دم سینک بشور که اب کمتر ریخت و پاش بشه و بهتر بتونی بشوری

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

چجوری باید وصل کنم پیامک قطعی برا پدرم میاد باید شمارشو بزنم یا کدملی؟

برو تو مایکت یا بازار بزن برق من. برنامه رو روی گوشیت نصب کن بعد باید شماره ای که تو قبض براتون هست بزنی. ساعت قطعی اون منطقه ای که این اشتراک داخلش هست میاد 

یه گزینه داره اسمش خاموشی من هست برنامه یک هفته رو برات میاره