2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عمل کردم خدا اون حاجتی که میخوام نمیده😔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

نمیدونم

ولی ترک گناه کردم

شروع‌کردم ب نمازخوندن

تو برفو بارون سجده کردم

پابوس امام رضا رفتم

دعاکردم مادرم قران اذان میبرد بیرون

ب خواستم رسیدم

___

ترک گناه گفتن استغفار زیادمعجزه میکنه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

من عمل کردم خدا اون حاجتی که میخوام نمیده😔

یا حاجتت ب صلاحت نیست و قراره چیز بهتری بهت بده

یا هنوز زمان درست حاجت رواییت نرسیده

یا حق الناس وگناه زیادی گردنته ک جلوی حاجت رواییت رو گرفته (مثل تهمت بدرفتاری با خانواده دروغ ناشکری ناامیدی و‌..)

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

علائم مستجاب شدن دعارو چک کنید

شاید دعاتون مستجاب شده ولی هنوز وقتش نرسیده حاجت رو بگیرین

نمیدونمولی ترک گناه کردمشروع‌کردم ب نمازخوندنتو برفو بارون سجده کردمپابوس امام رضا رفتمدعاکردم مادرم ...

میشه برا منم دعا کنی اول مهر شرمنده پسرم حسین نشم😔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

چن وقت گذشته ازش؟

خیلی وقته

2790
2778
2791
2779
2792