2777
2789
عنوان

من نمیتونم عشق سابقمو فراموش کنم

136 بازدید | 11 پست

خدایا این چه امتحانیه من دارم پس میدم دیگه فاجعه تر و بدتر از این قضیع وجود نداره😭😭😭

من با یکی در ارتباط بودم خیلی دیوانه وار عاشقش بودم ولی همیشع میترسیدم از دستش بدم و حالم مدام بخاطر این موضوع بد بود انگار قلبم میدونست چی قراره سرم بیاد

پدرم مجبورم کرد با کسی که پنج سال باهام حرف میزد و التماسم میکرد باهاش باشم بخاطر موقعیت خوبش ازدواج کنم من اصلا دوسش نداشتم ولی بابام بشدت ادم زن ستیزی بود و وقتی فهمید با کسی در ارتباطم بیشتر و بیشتر لج کرد

حالا سه سال گذشته شوهرمو خیلی دوست دارم مرد خوبیه ولی وای واییییی از اینکه نمیتونم فراموش کنم حس کثیفی به خودم دارم حالم از خودم بهم میخوره کاش دعا کنید برام دعا کنید حالم خوب بشع فراموش کنم😔

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس بدیه .دست خود آدم نیست .من میشناسم بعد ۳۰ ساب نتونستن عشقونو فراموش کنن .مهم اینه ک ب زندگی و شخصی ک در تعهدی لطمه نزنی 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

خیلی حس بدیه ولی می دونی بدنر از این چیه ؟ اینکه با عکسی که عاشقشی زیر یک سقف زندگی کنی و بهش وابستع ...

اره میفهمم انموقعی که میخاستم نامزد کنم و شوهرم اوند خاستگاری اونم میخاست بیاد خاستگاری ولی ما هیچکدوم شرایط ازدواجو نداشتیم چونکه خیلی بچه بودیم شوهرم عاقلتر و مردتر و پخته تر از اون بود

اره میفهمم انموقعی که میخاستم نامزد کنم و شوهرم اوند خاستگاری اونم میخاست بیاد خاستگاری ولی ما هیچکد ...

بهترین کارو کردی شوهرم من ۲۲ سالشه و همیشه با خانوادم لج میکردم که من شوهر سن بالا نمی خوام و الان دارم تاوان میدم چقد احمق بودم

بهترین کارو کردی شوهرم من ۲۲ سالشه و همیشه با خانوادم لج میکردم که من شوهر سن بالا نمی خوام و الان د ...

اره واقعا ازدواج خیلی سختر از چیزیه که ما اننظار داریم