2777
2789
عنوان

نوزاد

81 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من پسرم سه ماهشه و ی هفته س سرما خورده سرفه شدید داره همراه با خلط اما نمیتونه خلطاشو دفع کنه دارو هم آزیترومایسین و سیتریزین و قطره بینی استفاده میکنه 

کسی بوده تو شرایط من چیکار باید کنیم ک خلطاشو بتونیم خارج کنیم ک بتونه خوب نفس بکشه 

اخه خیلی نگرانم بچه اولمه و تنها لطفا راهنماییم کنید 

داروهاشو مرتب بده حمومو حسابی گرم کن بخار کنه ببرش حموم بشورش آب بریز روسرش بااحتیاط بینیش خالی میشه گلوشم نرم میشه خودتم سوپ شلغم بخورشیرش بده انشاالله زود خوب میشه پسرمنم دوماهو نیمه اس همین کارو کردم بهترشد

من مامان دوعدد زلزله هستم😎 امیرعلی و امیرحسین

عزیزم اون که حالا حالاها نمیتونه خلطشو بندازه بیرون. همین که سرفه میکنه خلط از سینه کنده میشه. اگه قورتش هم بده ایرادی نداره طبیعیه دفع میشه. خوب میشه نگران نباش خونه رو مرطوب نگه دار تنفسش راحت ترمیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اون که حالا حالاها نمیتونه خلطشو بندازه بیرون. همین که سرفه میکنه خلط از سینه کنده میشه. اگه ق ...

خلطای بچه ها چجوری دفع میشه؟؟ 

ی سوال دیگه آزیترومایسین 100 امروز پنج روزش بود تموم شد دوره ش اگه بازم بدم بهش چی میشه؟؟

خلطای بچه ها چجوری دفع میشه؟؟  ی سوال دیگه آزیترومایسین 100 امروز پنج روزش بود تموم شد دوره ش ...

قورتش میدن بچه ها ی کوچیکتر از راه مدفوع دفع میشه بچه من 7 سالشه هنوز سختشه بندازه بیرون.  اگه لازم بود باز استفاده کنی دکتر بهت می گفت. با دکتر مشورت کنی بهتره