2777
2789
عنوان

دیشب طلا خریدم

178 بازدید | 11 پست

نمیدونم چرا عکس اپلود‌ نمیشه . 

یه گردنی بدون اجرت خریدم ۵درصد هرجا میرفتم ۱۱یا ۱۲درصد اجرت داشت گردنیه خوشگله ولی خیلی خوشم اومد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان

عکس طول میکشه اپلود شه

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو دو راهی هستم

نمیدونم بخرم نخرم

مبارکت باشه😍

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
مبارکه لایک کن

فدات همه گفتن اگه واسه پی انداز و استفادع میخوای بدون اجرت بردار منم چون واسه سرمایه گذاری هم میخواستم بدون‌ اجرت برداشتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا تو صفحه بالا نمیاد که بخوام اپلود کنم

میونی تو سایت اپلود ، آپلودش کنی بعد لینکشو اینجا بزاری ولی  یه استیکر بین لینک بزار که بیاد

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

میونی تو سایت اپلود ، آپلودش کنی بعد لینکشو اینجا بزاری ولی یه استیکر بین لینک بزار که بیاد

نمیشه اصلا از تو سایت بلد نیستم چجوری؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیشه اصلا از تو سایت بلد نیستم چجوری؟؟

تو گوگل سرچ کن سایت اپلود

فایل ت هر چی باشه عکس فیلم فایل پی دی اف و.. رو اپلود میکنی

لینک رو کپی میکنی و هر جا میخوای به اشتراک میزاری

فقط دقت کن اگر من لینکو باز کن میتونم تا زمانی که حذف بشه هر زمان برم و اون فایل رو ببینم چون لینک در سابقه مرورگر م ذخیره شده از یک روز تا حداکثر ۳ روز فایل از سایت حذف میشه و به هیچ وجه قابل مشاهده نیست