2777
2789

اگه یه تایمی رو بیکار باشید چیکار میکنید 

مثلا یه تایمی بعد از فارغ التحصیلی ، یه تایمی بعد از ازدواج .

حاضرید هر کاری کنید که فقط بیکار نمونید؟ 

یعنی به شغلایی مثل فروشندگی و منشی و مربی مهد و کارگری و ...  با درامدهای پایین و کار زیاد یه مدت راضی میشید ؟

یا صبر میکنید تا یه کار بهتر انجام بدید؟  تو ازمون استخدامی قبول بشید , یا یه مهارت و یه هنر یاد بگیرید و از اون مهارت و هنر پول دربیارید؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم صبر میکنم ولی اگه وضعیت مالیم خوب نباشه مجبورم سر این کارها هم برم

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

تو دوران کرونا نمیتونستم برم بیرون سر کار...تو خونه گلدوزی یاد گرفتم....سفارش هم میگرفتم....

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

منظورت از کار سرکار رفتنه یا مثلا اوقات فراقت کاری رو انجام میدیم رو میگی؟

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

من حقوق کمم قبول میکنم ولی اصلا بیکار نمیمونم شکر خدا شانس اوردم کار خوبی گیرم اومدقرار بود فقط سه ماه برم ولی 3 ساله موندم  

خودت باش ،'آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

احسان رضایی توی این پیج، آموزش یوتیوب دارهما دورشو شرکت کردیم و کانال زدیم و به درآمد رسیدیم

من کانال یوتیوب دارم ، ویدیوهام هر کودوم سه چهار هزار تا ویو میگیرن ولی لایک ها کمه هفتاد هشتاد تا لایک نهایتا میگیرن .

منم دورشو شرکت کنم میتونم به درامد برسم ؟

سعی میکنم اون تایم دوره هایی در رابطه با رشته م شرکت کنم و فقط آدم تئوری نباشم.

بعدشم اگر قراره با حقوق کم جایی کار کنم اون کار فقط و فقط کاراموزی تو یه جای معتبر و قوی باشه که حسابی بتونم کار رو یاد بگیرم. در واقع یه جور دوره دیدن عملی که پول نمیدم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "