2777
2789
عنوان

ناهار چی درست کنم❓❓

131 بازدید | 13 پست

برنج خیس کردم


مرغ و گوشت چرخ کرده هم دارم



انقدر چند روزه هوس کباب کردم

اما کی تو این گرما میتونه کباب بپزه

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

اتفاقا منم کباب کوبیده دارم

طفلی شوهرم تو گرما میره آتیش درست میکنه

ولی واقعا آتیش میباره از بس گرمه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کباب تابه ای درست کردم

من بلد نیستم وتا حالا نپختم

چه جوریه طرز تهیه وپختش؟ 

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

من پیاز و رنده میکنم بعضی ها ابش و میگیرند من نمیگیرم بعد با گوشت و نمک و ادویه و زردچوبه و فلفل ورز میدم میتونی یکم بذاری تو یخچال استراحت کنه مزه ها به خورد هم برند

بعد من اندازه ای که میخوام گرد میکنم داخل ماهیتابه میچینم و گوجه هم خورد میکنم کنارش میذارم و درش و میذارم و شعله رو کم میکنم با اب خودش بپزه

اخرهای پخت هم اگه دوست داری سماق روش بزن

سلام عزیز دل.مرغ دودی چطور درست میشه

برای تهیه مرغ دودی با مایونز و ماست، . در قابلمه‌ای جداگانه، سس مایونز، ماست، زعفران دم‌کرده، و کمی آبلیمو را مخلوط کرده و مرغ‌های سرخ شده را به آن اضافه کنید تا بپزند. پس از پخت مرغ، یک تکه فویل را روی آن گذاشته، ذغال داغ را روی فویل قرار دهید، چند قطره روغن روی ذغال بریزید و درب قابلمه را بلافاصله ببندید تا دود در قابلمه حبس شود و به مرغ طعم دودی بدهد. 
مواد لازم
  • ۴ تکه مرغ (ران یا سینه)
  • ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز
  • ۲ قاشق غذاخوری ماست چکیده
  • ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده
  • ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو تازه
  • نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار لازم
  • کره یا روغن زیتون برای سرخ کردن
مراحل تهیه
  1. 1. آماده‌سازی مرغ:
    تکه‌های مرغ را با نمک، فلفل سیاه، و پودر سیر مزه‌دار کرده و به مدت نیم ساعت کنار بگذارید. 
  2. 2. سرخ کردن مرغ:
    تکه‌های مرغ را در روغن داغ در یک تابه سرخ کنید تا هر دو طرف آن‌ها طلایی شود. 
  3. 3. آماده‌سازی سس:
    در یک کاسه جداگانه، سس مایونز، ماست چکیده، زعفران دم‌کرده، و آبلیمو را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. 
  4. 4. پخت مرغ با سس:
    مرغ‌های سرخ شده را به قابلمه‌ای حاوی سس مایونز و ماست اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید مرغ بپزد. 
  5. 5. دودی کردن:
    پس از پخت کامل مرغ، یک تکه فویل آلومینیومی روی آن قرار دهید. یک تکه زغال کاملاً روشن را روی فویل بگذارید، چند قطره روغن روی ذغال بریزید و بلافاصله درب قابلمه را محکم ببندید تا دود در قابلمه حبس شود و به مرغ طعم دودی بدهد. 
  6. 6. سرو:
    پس از ۱۵ دقیقه، مرغ دودی شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید. 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792