2777
2789
عنوان

خاطره غذا ی موکب های کربلا

1696 بازدید | 105 پست

اونجا پر کل زیاد غذا میخوردیم چند بار صبحانه میخوردیم چند بار نهار و شام😐😂😂غذاهای نونیشون واقعا خوشمزه هیت برنجی ها اصلا 

مثلا صبح بهمون نون و گوشت شتر میدادن و نون و پنیر و چای شیرین یا خامه عسل یا سیب زمینی سرخ کرده و اسنک

یه شب از غروب رفتیم حرم زیارت کردیم همه هم خانم بودیم تموم که شد اومدیم بیرون ساعت 10 بوپ همه گرسنه داشتیم ضعف میرفتیم 

تا رفتن دسشویی و بیاین منو دوستم بیرون وایساده بودیم یه خانم دوتا همبرگر داد اونور تر رفتیم کباب ترکی گرفتیم بعدش یتیمچه بعدش نون و گوشت چرخ کرده بعدش مرغ سوخاری کلی هم ما بینش دوغ خوردیم😐😐

هر جا هم میرفتیم از شانس صف نبود 

دپ تا ازدوستان داخل موکب بودن بزای اونا هم 4 تا کباب ترکی و دپ تا کباب و دو تا جوجه گرفتیم و رفتیم نتونستن بخورند تقسیم کردن بین خانم های موکب😐🤣🤣🤣🤣

حالا فکر کنید از اونجا آدم بیاد بخواد رژیم بگیره سخت نیست اخه؟اونجا هر چی هم میخوردیم 1 کیلو چاق نمی‌شدیم چون پیاده رویمون زیاد بود هوا هم گرممم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا از پیاده روی کربلا یا عکس غذا هست یا خاطره غذا.مگ برا امام حسین نبود؟

چرا برای امام حسین هست. من خودم که رفتم خیلی عکس گرفتم صرفا برای اینکه نشون بدم چقدر برای زائر امام حسین علیه السلام ارزش قائل هستند و چقدر میهمان‌نوازی میکنند. غذاهاشونم معمولا طوری نیست که با یکیش سیر بشی، ظرفای کوچیک کوچیک و مقدار کم برای همین متنوع میشه.

من رفتم از اول با خودم قرار گذاشتم کم بخورم و واقعا جذاب ترین خوراکیها هم چشممو نگرفت و فقط اندازه نیازم حتی کمتر خوردم

عراقیها از سر کرامتشون اونهمه بخشش میکنن قرار نیست ما سو استفاده کنیم

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40