2821
2789
بچه ها لایکتون میکنم حاجت هاتون رو نوشتین میرم‌فردا تک تک میخونم جلوی ضریح

ب امام رضا بگو کاری کنه بتونیم زود بریم پیش شوهرم.خونه ب رخن ب قیمت خوب بره.بگو خدا کنه شوهرم کار خوب پیدا کنه. بگو همه چی از دست من بنده خارج شده مگه نگاه تقا زندگیمو درست کنه

بگو ب احترام بچه هاش ک ۲ماهه بی خانمان اواره خونه مردمیم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چجوره هتلهادرسش کجاستکدوم خیابون

خوبه عالیه 

سر راسته تا حرم 

یه مسیر دیگه م داره 

خیابون نواب  داخل شوشتری

یه خانومخونهدارانشاءاللهبهزودیباردارمیشم🫄🏻👌😍

تو رو قرآن دعا کن انشالله پدرم ماشین سمند سورنشو همین روزا بفروشه و یه ماشین مدل پایین نو بخره و با پول ماشین و خونه ها رو بفروشه یه خونه ی بزرگ ویلایی شیک و نوساز و چهار خوابه تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و بار کنیم و خیلی عالی و با کلاس من و عزیزانم زندگی کنیم و انشالله فرش و یخچال و مبل و تخت خواب و میز تلویزیون خوب هم بخریم😭پدرم خیلی خسیس و بد دل😭😭..

اینا رو فردا میمالم به ضریح 

خدا کنه سال دیگ دوباره از این لباسا عکس بگیرم تو تن بچه م‌ و تایپیک بزنم‌یعنی میشه 

یه خانومخونهدارانشاءاللهبهزودیباردارمیشم🫄🏻👌😍

تو رو خدا دعا کن مادرم خیلی زود جاهایی از فکش که دندون نداره ایمپلنت کنه و اصلا اذیت نشه و درد نکشه و دماغشو فانتزی عمل کنه و خیلی خوشگل شه و پولشو خدا براش برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم دندوناشو ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و پول ارتودنسیشو خدا برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله خواهرم کچل نشه و بره متخصص پوست و مو و موهاش خیلی پر پشت شه و کچل نشه و پول دکترشو خدا برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم طلاهایی که از مادرم برد(مادرم مجردیش خودش برا خودش کارگری کرد طلا گذاشت ، پدرم ازش برد پس نمیدع) شما رو به قران دعا کنید پدرم طلاهای مادرمو تو همین هفته هم وزن طلاهایی که از مادرم گرفت براش طلا بزاره 😔 😭 تو رو خدا دعا کنید پدرم پول مهریه ای که ازم با حیله گرفت و برد بهم حداقل ۴۰۰ میلیون پول بده برم جراحی فک کنم همین روزا 😭ما اصلا راضی نیستیم پدرم حقمونو خورد و دو قورت و نیمش باقیه😭🙏 

برا نیتم دعا کن❤️

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو بجای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام. چایترا بنوش و به جای من شاد باش و بدان که مرگ مرا از دردی بزرگ رهاند...🖤

در خونه ی خوب کسی رفتی

ایشون سلطان حاجت های محاله

قربون خودش و حرمش برم

برام خیلی دعا کن حال دلم خرابه😭😭😭😭😭

میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴

ایشالا به حاجت دلت برسی عزیزم،میشه ازش بخوای منو بطلبه دوساله به هردری میزنم هزینه ش جورنمیشه برم،ازته دلم التماسش کردم برم پابوسش امانشد🥺

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز