2777
2789
بچه ها لایکتون میکنم حاجت هاتون رو نوشتین میرم‌فردا تک تک میخونم جلوی ضریح

ب امام رضا بگو کاری کنه بتونیم زود بریم پیش شوهرم.خونه ب رخن ب قیمت خوب بره.بگو خدا کنه شوهرم کار خوب پیدا کنه. بگو همه چی از دست من بنده خارج شده مگه نگاه تقا زندگیمو درست کنه

بگو ب احترام بچه هاش ک ۲ماهه بی خانمان اواره خونه مردمیم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوره هتلهادرسش کجاستکدوم خیابون

خوبه عالیه 

سر راسته تا حرم 

یه مسیر دیگه م داره 

خیابون نواب  داخل شوشتری

یه خانومخونهدارانشاءاللهبهزودیباردارمیشم🫄🏻👌😍

تو رو قرآن دعا کن انشالله پدرم ماشین سمند سورنشو همین روزا بفروشه و یه ماشین مدل پایین نو بخره و با پول ماشین و خونه ها رو بفروشه یه خونه ی بزرگ ویلایی شیک و نوساز و چهار خوابه تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و بار کنیم و خیلی عالی و با کلاس من و عزیزانم زندگی کنیم و انشالله فرش و یخچال و مبل و تخت خواب و میز تلویزیون خوب هم بخریم😭پدرم خیلی خسیس و بد دل😭😭..

اینا رو فردا میمالم به ضریح 

خدا کنه سال دیگ دوباره از این لباسا عکس بگیرم تو تن بچه م‌ و تایپیک بزنم‌یعنی میشه 

یه خانومخونهدارانشاءاللهبهزودیباردارمیشم🫄🏻👌😍

تو رو خدا دعا کن مادرم خیلی زود جاهایی از فکش که دندون نداره ایمپلنت کنه و اصلا اذیت نشه و درد نکشه و دماغشو فانتزی عمل کنه و خیلی خوشگل شه و پولشو خدا براش برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم دندوناشو ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و پول ارتودنسیشو خدا برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله خواهرم کچل نشه و بره متخصص پوست و مو و موهاش خیلی پر پشت شه و کچل نشه و پول دکترشو خدا برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم طلاهایی که از مادرم برد(مادرم مجردیش خودش برا خودش کارگری کرد طلا گذاشت ، پدرم ازش برد پس نمیدع) شما رو به قران دعا کنید پدرم طلاهای مادرمو تو همین هفته هم وزن طلاهایی که از مادرم گرفت براش طلا بزاره 😔 😭 تو رو خدا دعا کنید پدرم پول مهریه ای که ازم با حیله گرفت و برد بهم حداقل ۴۰۰ میلیون پول بده برم جراحی فک کنم همین روزا 😭ما اصلا راضی نیستیم پدرم حقمونو خورد و دو قورت و نیمش باقیه😭🙏 

برا نیتم دعا کن❤️

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو بجای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام. چایترا بنوش و به جای من شاد باش و بدان که مرگ مرا از دردی بزرگ رهاند...🖤

در خونه ی خوب کسی رفتی

ایشون سلطان حاجت های محاله

قربون خودش و حرمش برم

برام خیلی دعا کن حال دلم خرابه😭😭😭😭😭

وقتی ازت میپرسم چ خبر؟میخوام از روزت برام بگی وگرنه ک سلامتی و زهرمار دیوض🤧

ایشالا به حاجت دلت برسی عزیزم،میشه ازش بخوای منو بطلبه دوساله به هردری میزنم هزینه ش جورنمیشه برم،ازته دلم التماسش کردم برم پابوسش امانشد🥺

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍