2777
2789

من دو ساله جدا از همسرم هستم ولی در کل شش ماهه طلاق گرفتم از بعد عید که تازه جدا شدم ی خواستگار خیلیییی سمج اومد برام من کلا نمی‌خواستم بعد جدایی ازدواج کنم ولی خیلییی پیگیر شدن منم گفتم باید با پسره بیشتر آشنا شم خونواده و نمیزارن زیاد باهاش برم و بیام ولی آخر هفته ها رو حداقل یک چهار ساعت باهاش بودن تا امروز در کل خیلی خودش و خوب نشون داده تو تحقیقات هم یکی میگه بده یکی میگه خوبه خلاصه خیلی سردرگممم امشب به همکارش زنگ زد که خواهرم خودت و بدبخت نکن اخلاق این پسره خیلی بده 

هفته دیگه عقدم 

موندم چ کنم با پسره هم خیلی راحت شدیم باهام میترسم پسش بزنم و آبروریزی کنه از آینده هم خیلی میترسم نمیخوام باز خودم و بدبخت کنم 

چ خاکی بریزم سرم نمیدونم

بنظرم خیلی داری عجله میکنی برای ارتباط دوباره و اونم ازدواج

از یه طرف از اشتباهاتت درس نگرفتی هنوز و داری تکرارشون میکنی انگار

رفتوآمد به این کمی هیچ شناختی بهت نمیده

نباید اجازه بدی خانوادت بازم برات تصمیم اشتباه بگیرند

اشتباه بعدی که داری میکنی بنظر من البته اینه که مشاوره خوب نرفتین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بحث یک عمرزندگیه بگو فعلا براعقد صبرکنه بگو بیشترمیخام فکرکنم عجله نکن که دوباره شناسنامه ات سیاه بشه شایدجلوخودت خودشوخوب نشون میده بگو فرصت بیشتری میخام نمیخام بازم عجله ای تصمیم بگیرم اگردوستم داری پام بمون اگرنه خوشبخت بشی بسلامت 

خب بحث یک عمرزندگیه بگو فعلا براعقد صبرکنه بگو بیشترمیخام فکرکنم عجله نکن که دوباره شناسنامه ات سیاه ...

اون کلا عجله نداره برا عقد خونواده من میگن چرا همینطوری نامزد بمونی میگن مردم حرف میزنن پشت سرمون 

فعلا عقد نکن . بیشتر باهاش آشنا شو

بدبختی فقط آخر هفته ها میاد کارش یک شهر دیگه س تازه بیرونم میرم باید خونواده نفهمن با اون بیرونم 

اگه هم میگم باید آشنا شم میشه دعوا تو خونه موندم بخدا 

پسره هم عجله برا عقد ندارع ولی دوتا خونواده عجله دارم

از نظر خودم خیلی خوبه خیلی مثل دوتا رفیقیم

عجله نکن

دوم اینکه حتما پیش یک مشاور باسواد و کار بلد برو

سوم اینکه همکارش چطور با شما تماس گرفت و اینکه مشکلی نداشته که شما حرفاش رو به گوش نامزدت برسونی؟

ببین خواهر همیشه بودن آدمایی که از روی کینه و دشمنی بَد دیگران رو بگن اما گاهی هم هست که آدما از رو خیرخواهی و دلسوزانه از خصوصیات کلی کسی صحبت میکنن دیگه تشخیص این با خودته 

بنظرم بیشتر تحقیق کنید اینکه میگن بد هست و بعضی ها هم میگن خوب

خب آدم هم خوبی داره هم بدی آیا بدی هاش طوری هست که بتونی باهاشون کنار بیای !!؟

ازدواج دومته خیلی خیلی باید دقت کنی 

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره خواهر 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

عجله نکندوم اینکه حتما پیش یک مشاور باسواد و کار بلد بروسوم اینکه همکارش چطور با شما تماس گرفت و این ...

همکارش یک خانوم که با شوهرش اونجا اشپزی میکنن

ن کلی قسمم داد که چیزی نگم 

به نامزدم گفته می‌خوام با خانومت آشنا شم اونم شماره داده بود بهش