2777
2789
عنوان

نگارم دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 10683 بازدید | 112 پست
عزیزم ی تایپکتو دیدم انگار یک بار تو نامزدی خاستی بهم بزمی مادر شوهرت التماس کرده ک بیاد حرف بزنین ا ...

فقط یبار باهاش صحبت کردم 

ظاهرا شرمنده بود 

البته زن خیلی محترمیه بنده خدا

الان همشون بلاکن 

حوصله حرفای تکراریشونو ندارم

بهتر بره به درک لیاقتش همون زنه هست که ده بار شوهر کرده لیاقت تورو نداره تو جای بچشی حیف تو،بخدا الک ...

راست میگی 

هیچکی ب چشمم نمیومد جز اون 

کل مغزوقلبمو پر کرده بود 

هوا برش داشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط یبار باهاش صحبت کردم ظاهرا شرمنده بود البته زن خیلی محترمیه بنده خداالان همشون بلاکن حوصله حرفای ...

اره هرچقد ادامه بدی مغز خودت دیگ کشش نداره بیخیال همشون شرمندگیش بخوره توسرش باید له پسرش میکرد

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

وای دختر وای دیدم خیلی وقته نیستی ولی اصلا فکر نمی‌رفت که این اتفاق افتاده باشه میگفتم الان با هم خوشن 

چی بگم واقعا تعجب کردم اصلا بهش با اون همه ادعا عاشقی نمیومد این کار چقدر سخت گذشته واست عزیزممم🫂🥲 خدا خودش آرومت کنه و پشت و پناهت باشه عزیزم ❤️

سلام نگار خانم امیدوارم حالت بهتر شده باشه من به عنوان یه خانم که تجربه‌های  سختی در گذشته داشتم بهت میگم که شما حس ناب عشق پر شور رو در لحظه تجربه کردی و این اتفاقی هست که برای همه پیش نمیاد. 

شما دختر جوونی هستی شکر خدا خانواده خوب و سلامت جسمی داری و اصلا هیچ اتفاق ناگواری نیفتاده عزیز جان

گذشته يعني گذشته و وجود نداره. بلند شو آینده رو بساز با این تفاوت که الان تجربه های ارزشمندی به دست آوردی. 

آدمیزاد خام هست باید پخته بشه و شما باید این مسیر رو در زندگیت میرفتی چون آدم برای تکامل به دنیا اومده. 

به خدا توکل کن قصد نصیحت ندارم ولی شروع کن ادامه تحصیل و همچنین برای خودت کار خوبی پیدا کن و زندگیت رو بساز. 

امیدوارم از حرفم ناراحت نشی ولی دیگه در آینده به حرف پدر و مادرت گوش کن از قدیم گفتن اونچه جوون در آینه می‌بینه پیر در خشت خام می‌بینه. 

موفق باشی دختر زیبا 

اون همه ما و مشاوره گفتیم غلطه 

گفتی میدونم غلطه ولی با دلم پیش میرم 

امیدوارم اینجا منطقی پیش بری و این دندون لقو بکشی بندازی دور 

چون چیزی ک من ازت دیدم بازم ب این برمیگردی

اون بارم ک تو گوشیش باهاش چت میکرد و بهت دروغ گفت ، همونجا هم خیانت بود دیگه باید میگرفتی جریانو

اصن موندم من از تصمیماتت 

چون عکستم دیدم و خیلییی خوشکلی و لی سروش با اون همه فیل تر چهرش داغون‌و نچسبه 

یعنی دریغ از ذره ای جذابیت

بعضی مردا سن بالاشون جذابه اخه 

ولی طرف تو واقعا حتا قیافه هم نداشت ، پاگیر چی شدی بکن ازین صد تا مورد مناسب و در شان خودت سر رات قرار میگیره

سلام نگار خانم من نگرانت هستم خواهش میکنم هر تصمیمی میگیری بگیر ولی به این مرد برنگرد. اون آقا شما رو با چرب زبانی فریب داده باید تا الان متوجه شده باشی لطفا برای گرفتن طلاق وکیل بگیر و به هیچ عنوان باهاش روبرو نشو تا دلت نلرزه. 

حیف از شما هست این آقا غیر از پول چه چیزی داره؟ همونم نمیتونه مدیریت کنه. ضعیف النفس هست آدم زندگی نیست. لطفا جلوی ضرر رو الان بگیر. 

کم و بیش درجریان داستانت بودم احتمالا سایت رو چک نکنی نمیدونم چطوری بهت بگم ولی خب با تمام قلبم دوست داشتم برات بنویسم 

شاید این اتفاقا از قلب مهربونت یه آدم بظاهر سنگدل بسازه که اتفاقا حتی اگه واقعا اینطور هم بشه بنظر من بد نیست چون این تجربه هرچند سخت ولی اینو بهت یادداد که بدونی تنها کسی که تو زندگی آینده کنارت میمونه بخاطر خودت، خانوادته... حتی شاید یه جاهایی خانواده هم نه اینکه نخواد ولی نتونه کمکی بهت کنه و اونوقت خودتی و خودت،خودتو اولویت قرار بده

من هم سن و سال خودتم دوست ندارم فاز نصیحت بردارم یا حرفای زرد بزنم فقط از خدا میخوام که خودتو پیدا کنی و به زندگی عادی و پرانرژیت برگردی بااین تفاوت که خودتو بیشتر دوست داشته باشی و وقت و احساست رو با سخت گیری بیشتری خرج آدما کنی 

خیلی خیلی مراقب خودت باش عزیزم

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من...