2777
2789
عنوان

نگارم دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 10683 بازدید | 112 پست
حالا میاد به تو هم می گه به خاطر دخترم می خواستم دلشو نرم‌کنم اما اصلا اینجور نیست نگار جانم بحث هوا ...

حاضرم بمیرم ولی یک ثانیه باهاش نمونم 

میدونم عشق نبود 

ولی حق نداشت با من این کارو بکنه 

حق نداشت توی گوشم مدام از عشق بگ 

خدا لعنتش کنه

حاضرم بمیرم ولی یک ثانیه باهاش نمونم میدونم عشق نبود ولی حق نداشت با من این کارو بکنه حق نداشت توی گ ...

اصلاحق نداشت به اون زنه نظر داشته نگار جان از روی هوس پیام داده و به نظرش اومده این وسط یه استفاده ایی هم از اون بکنه که خوب عشق اولشم بوده. ولی دستش رو شده و رسوا شده خودشم غافلگیر شده بعدش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم برات تنگ شده 🥲برا حرفامون حس و حال اون روزام

منم خیلیییی دلم تنگتە😭😭😭خیلییی

عزیز دلمممم😭😭دوست راە دور من،خواهر قشنگم

خدا لعنتش کنە اون همە حس قشنگ رو یەتنە نابود کرد

مرتیکە بیشرف😭😭😭چی توذهنش گذشتە آخە

برا چی براش قرص بخرە،براچی بهش کادو دادە 😭😭چە صنمی داری باهاش مگە

همین جوری پیش میرفت کە بهش رجوع میکرد

اصلا چە توضیحی بهت داد بابت این مسائل؟

نگار عزیزم من که حتی از خوندنش حالم بد شد انگشتام یخ کرده. خیلی بد کرد و واقعا ظلم بزرگی به تو کرد. برات بهترین ها رو آرزو می کنم عزیزم انشالا که اتفاقای خوب جلو راهت باشه و روزای خوبی پیش رو داشته باشی

منم خیلیییی دلم تنگتە😭😭😭خیلیییعزیز دلمممم😭😭دوست راە دور من،خواهر قشنگمخدا لعنتش کنە اون همە حس ...

پرستو جان قصدش رجوع نبوده قصدش رابطه و عشق و حال بوده و اینکه در کنار این رابطه  دخترشم راحت تر ببینه. یه جور دور زدن بوده وگرنه با اون زنه نمی خواسته زندگی کنه

پرستو جان قصدش رجوع نبوده قصدش رابطه و عشق و حال بوده و اینکه در کنار این رابطه دخترشم راحت تر ببین ...

دخترشو‌راحت میبینە چون دخترش با مادرآقا پسر بود نە با همسرسابقش

ولی چی بگم،کسی سراز این مردا درنمیارە وگرنە خیلی عاشق نگار بودە و‌هست،ولی قدرشو ندونست و‌مواظب رفتارش نبود

منم خیلیییی دلم تنگتە😭😭😭خیلیییعزیز دلمممم😭😭دوست راە دور من،خواهر قشنگمخدا لعنتش کنە اون همە حس ...

توضیح های مسخره 

خودشو ب موش مردگی زد 

گریه میکرد 

ب خودشو اون زن توهین میکرد 

ولی چ فایده؟

دخترشو‌راحت میبینە چون دخترش با مادرآقا پسر بود نە با همسرسابقشولی چی بگم،کسی سراز این مردا درنمیارە ...

عاشق ؟؟

عاشق نبود آمین

داغونم کرد 

دیوونه شدم 

بچمو کشتم تو این کثافت دنیا نیاد 

خدا ازش نگذره 

شبو روزمو ازم گرفت

ببین همه میدونستین انگار جز خودم احمقمحتی اگ حیله هم بود نباید این کارو میکرد نمیخشمش هیچوقت

چجوری میدونستنو بت نگفتن؟؟؟ خودش چیگف بد فهمیدنت .. دگ ادم چجوری میتونه اعتماد کنه ب ادما دگ 😑 

توضیح های مسخره خودشو ب موش مردگی زد گریه میکرد ب خودشو اون زن توهین میکرد ولی چ فایده؟

توروخدااا تحت هیییچ شرایطی نه فکرت نه دلت سرسوزن سمتش نره .. من درسته ب شما نزدیک نیستم ولی درجریان رابطتون از اولش بودم یادمه سختیاتو دختر عاقلیم هستی پی شم از هیچکس نگیر بزار تموم ش بره کامل .. بقول اون کاربر سردرد گرفتم از شوک دگ ببین شما چی میکشی💔

اگر تو این داستان بچه ات رو ار دست دادی دیگه سر حرفت بمون مطمین باش اون تا لحظه آخر دنبال تو و عشقت التماس می کنه اما حالا که به اینجا رسیدی از زندگیت بندازش بیرون. واقعا هم نگار جونم اون هم سنش بالا بود هم بچه داشت و مناسب تو نبود فقط اخلاق و علاقش بود که تو اون رو انتخاب کرده بودی و پذیرفتی حالا که همونا رو هم از دست داده پس ارزشی نداره تو جوان و توانا هستی قوی باش و زندگیت رو بساز و دختر مسقلی شو بعدا شاید دوباره هم عاشق شدی و اینبار چشمات بازتره. 

عاشق ؟؟عاشق نبود آمینداغونم کرد دیوونه شدم بچمو کشتم تو این کثافت دنیا نیاد خدا ازش نگذره شبو روزمو ...

ای خدااااا من‌چرا اینا رو دیدم چرا تو‌باید اینو تجربە کنی😭😭😭 مجبور شدی از بچەت بگذریییی😭😭😭فدای قلبت بشم 😭😭😭کار خوبی کردی نگار