2777
2789
عنوان

فکر میکنم سال 97 برام مر از غصه باشه

182 بازدید | 10 پست

میگن سالی ک نکوست از بهارش پیداست...

بعد سال تحویل هم با نامزدم کلی دعوا کردیم و گریه کردم

هم خبر دار شدم پسر عموم سرطان خون داره و فردا بستری میشه

حالم خیلی بده...

(می دهم خود را نوید سال بهتر سالهاست...)

ببخشید اگه غمگینتون کردم

فقط خواسم ب کسی گفته باشم ک آروم شم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
منم دعوا کردم و کلییی کتک کاری، برا منم دعا کنین خسته شدم😭

بر سر من عید چون آوار می آید،امید

بس که همپایش غم و ادبار می آید فرود😔😔😔😔😔

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تروخدا برای منم دعا کنی ی مشکلی برام پیش اومده خواهش میکنم دعا کنید 

ان شالله حل شه زودتر

اره عزیزم سال بدی میشه برات 😑

وقتی خودت به خودت تلقین میکنی و همش نکات منفی رو نگا میکنی بد که نه از افتضاحم افتضاح تر میشه 

دعوا تو هر خونواده ای تو هر دورانی وجود داره

سرطانم خداروشکر الان اونقدر علم پیشرفت کرده که از بیس نفر یه نفر فوت میکنه

اره عزیزم سال بدی میشه برات 😑 وقتی خودت به خودت تلقین میکنی و همش نکات منفی رو نگا میکنی بد که نه ...

آخه دقیقا بعد تحویل سال😢😢😢😢😢

دلم خیلی گرفته

مرسی از راهنماییت عزیزم💚💚🌹🌹

حالا دعوا زیاد مهم نیست به قول معروف زن و شوهر دعوا کنند ابلهان باور کنند، ولی دلم برای پسر عموت سوخ ...

آره خیلی دلم سوخت

3تا پسر کوچیکم داره

خدا کنه خوب شه زودتر😔😔😔😔