2777
2789

72 کیلومتر قدم 170 

6 کیلو باید کم کنم خسته شدم نمیتونم 

قبل از کنکورم 60 کیلو بودم تازه میخواستم خودمو برسونم به 58. دختر فامیلمون برای کنکور میخوند قندش افتاده بود سکته کرد و مرد

مامانم ترسیده بود یکسره خوراکی می‌ریخت توی حلق من منم ورزش نمیتونستم بکنم.میگفت بخور حالا چیزیت نشه بعدش خودم ااغرت میکنم میبرمت دکتر رژیم 

لعد کنکور شده بودم 82 کیلو 

رفتم دکتر رژیم و توی دو هفته رسوندم به 75 کیلو و ایست کردمممم

یه مدت این وزن بودم موقع طلاقم رسیدم به 68 کیلو باز بعدش رسیدم به 75 

الان شدم 72 و دارم رژیم میگیرم اما سختههههههه این همه چاق و لاغری رو چیکار کنم آخه 

عجبببببب قندش افتاده بود مرد🙃

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سریع کم کردی واسه همین هی برگشته

بابا موقع طلاقم خیلی حرص خوردم لاغر شدم صورتم که کلی ریخته بود دوست نداشتم انقدر صورتم لاغر بشه 

بعدش همه میگفتن نامزدت لاغر شده معلومه دق میخوره منم خوردم تا لاغر نشم چاق شدم😐😐😐😐😐

عجبببببب قندش افتاده بود مرد🙃

اره اینطور که گفتن 

انگار از صبح داشته درس میخونده نزدیک ظهر اومده گفته مامان گرسنه 

مامانشم گفته ناهار آمادست گفته پس من برم بالا یکم دیگه بخونم صدام کن.مامانش هرچی صداش کرده نیومده پایین رفته دیده کف از دهنش زده بیرون و افتاده روی زمین 

من ۱۷۲ هستم۷۲کیلو هروقت میشم بهم میگن خوشتیپ مگه چقد میخوای لاغرکنی

منم هیکلم بد نیست اما خودم دوست دارم لاغر تر بشم.اخه برم.اگه زمان خیلی لاغر بودم

بشم 66 کیلو البته به خودم باشه میگم زیر 65 کیلو بشم

بابا موقع طلاقم خیلی حرص خوردم لاغر شدم صورتم که کلی ریخته بود دوست نداشتم انقدر صورتم لاغر بشه بعدش ...

عزیزمم عیب نداره این ژنتیکیه بعضیا سریع از صورت لاغر میشن حالا بعد که به وزنی که دوست داری رسیدی میتونی فیلر بزنی صورتتو 

عزیزمم عیب نداره این ژنتیکیه بعضیا سریع از صورت لاغر میشن حالا بعد که به وزنی که دوست داری رسیدی میت ...

باورت میشه من توی یه شب 1 کیلو کم کردم 

شب یه ورنی بودم صبحش دیدم دقیقا 1 کیلو شایدم بیشتر کم کردم از بس دق میخوردم و استرس داشتم 

برای همین صورتم خیلیی ریخت.اونقدری ورن کم نکرده بودم اما صورتم لاغر شده بود

اره بابا فقط به وزنی که میخوام برسم صورتم یه کاریش میکنم 

همه بهم میگن خوبی چون توپر دوست دارن اما زمانی ۵۰ کیلو بودم 😄بعد ازدواج رسیدم به ۷۰ و ۷۵ البته قد ت ...

خیلیا بعد ازدواج تپل میشن 

منم همسرم شنیده بود اینو همش میگفت نخور چاق نشی برای همین انقدر دقم داد که 7 کیلو هم لاغر هم شدم😂😂

الانم خوبی بابا من چون مجردم میگم لاغر بشم ازدواج کردم دیگه خیلی چاق نشم