2777
2789
عنوان

خیانت پدر 💔

391 بازدید | 19 پست

یک بنده خدایی عه... زنه...دوست مامانم بود قبلا از بچگی خیلی باهم صمیمی بودیم دوست خانوادگیمون بودن خانوادشون و همسایه بودیم و با مامانم هم رشته بودن و... 

در حدی که من همیشه و هنوز خاله صداش میکنم 

ایشون روابطش خیلی باز... 

و خب با پدرم چت میکنه مثلا و خب میگم اصلا بد نبود و مامانمم میدونست و... 

این خانم شروع کرد قهر و دعوا سر نمیدونم چی با مامانم 

بعدش سر شوخی رو تو چت با پدر بنده رو باز کردن

بابام میخندید و... ولی خب همیشه سرسنگین جواب میداد برخلاف واکنشاش

تا اینکه چند روز پیش بابام داشت صحبت میکرد تو حرفاش گفت که اره گفته با شوهرش مشکل دارن و براش تموم شدس و دنبال کارای طلاقه... 

امروزم باز یک اتفاق افتاده که این خانم به نوعی دنبال توجه پدرم بود. 

نه مستقیم هاا ولی خب!!! 

مامانم داشت با بابام صحبت میکرد گفت فلانی یعنی همون خانمه اخلاق تصاحب داره و این کارش علتش همینه...که تو بهش رو ندادی و... میخواد چیز کنه و.. 

میدونین... بابام مرد خوبیه بهترین پدر دنیا واسم بوده هیچی کم نذاشته الانم چیزی مخفی نداره میاد صفحه چتش رو باز میکنه راحت و... 

ولی خب اعتقادش اینه که تا وقتی که سرسنگین باشه میتونه حفظ کنه و... 

دوستان میترسم 💔💔💔💔💔😭از خراب شدن رابطه مامان بابام... 

مامانم همیشه با این موضوع شوخی میکرد حتی و اوکی بود و... 

امروز یک حرفایی بهم گفت که گفتم به بابات که به فلانی اعتماد ندارم و... 

واقعا پشتم میلرزه بهش فکرمیکنم 

💔دعا کنین واسم توروخدا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از الان مادرت بدون شوخی به پدرت بگه این مسخره بازیا رو جمع کنه، هدف اون زن هم کاملا مشخصه، بره واسه برادر و پدر خودش درد دل کنه چه معنی میده؟ 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

از الان مادرت بدون شوخی به پدرت بگه این مسخره بازیا رو جمع کنه، هدف اون زن هم کاملا مشخصه، بره واسه ...

گفته ولی میگم که بابام حس میکنه میتونه کنترل و مدیریت کنه 💔

به نظرتون برم با بابام خودم صحبت کنم؟؟؟؟ 

بابام همیشه میگه رابطت با شوهرت خوبه یا اینکه باید فلان بود یا اینکه فلان کن بیسارکن یا همش میخواد مطمین شه همه چیز خوبه 

منم از همین در وارد شم باهاش حرف بزنم یا زشته من بخوام دخالت کنم؟؟؟ 

بزارم خودشون از پس هم بربیان

به سن نیست نمونه اش یکی از آشنا هامون که سی سالشه ولی نمیدونه اینستا و بلاک و ... چیه 🥴مامانت چرا ب ...

بیخیال نیست صحبت کرده... 

به نظرت منم بشینم به صحبت با بابام... لااقل تلنگر بخوره؟! 

یا اینکه دخالت نکنم💔💔💔

گفته ولی میگم که بابام حس میکنه میتونه کنترل و مدیریت کنه 💔

بابات باید بدونه الان فقط و فقط اولویتش باید حفظ امنیت روانی زنش باشه نه نشستن پای درد دل یه زن غریبه، وقتی الان خانمش احساس ناامنی میکنه چرا باید به چت کردن بی مورد ادامه بده؟ بابات خوشش میاد مادرت بشینه پای درد دل رفیق بابات؟

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…