2777
2789
عنوان

دوسال عقد بودم تازه طلاق گرفتم🥺🥲

1701 بازدید | 94 پست

دوسال عقد بودم 

تازه طلاق گرفتم همش میگم نکنه اشتباه کردم ،نکنه بعدا پشیمون بشم ،نکنه اون خوشبخت بشه 

خودمم کم بی ایراد نبودم سیاست ندارم 25سالمه 

ولی شوهر سابقم 

خیلی رفتارهای اذیت کننده داشت 

خیلی دروغ گو بود 

خیلی بچه مامانی بود 

بی نهایت نفهم و یدنده 

خسیس بود واسه من واسه بقیه خوب بود 

تا دعوامون میشد همرو خبردار میکرد اصلا حریم شخصی نداشت 

بعد هرکاری ک خودش کرده بودو میزاشت پای من می‌گفت نازنین دروغگو،پنهان کاره ،فوشم داده و......دیگه خسته بودم از کاراش 

الان ک یه ماهه جدا شدم همه بهم میگن تو سیاست نداشتی وگرنه مردا همه همینن

آیا همه مردان همینطورین

آدم خوب نیست راز دار مسیولیت پذیر متعهد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی مردا همه همینن نخیر فقط ادمای سمی اینجوری انکارخوبی کردی طلاق گرفتی اصلا چجوری با این اخلاقا ...

خیلییییی بهش فرصت جبران کردن دادم اما متاسفانه بجا اینکه بهتر بشه بدتر میشد 

نه والا این ویژگی ها که گفتی،ویژگی های یک مرد مشکل داره و صد در صد ویژگی های ذاتی هست که تغییر پذیر نیست مطمئن باش اگه میخواست بمونی خودش رو تغییر میداد پس بهتر که جدا شدی و دنیا به آخر نرسیده مطمئن باش یک آدمی میاد سر راهت که هر روز خداروشکر می‌کنی جدا شدی

منم نشون بودم سر بچه مامانی بودن و اینکه دعوامون رو ب همه گفته بود رفتم صیغه رو باطل کردمبرام هم مهم ...

من همون موقع نامزدی هم دیدم بعضی رفتاراشو اما به اصرار خانوادش قبول کردم خودشم خیلی گریه کرد و معذرت خواهی کرد ولی متاسفانه بعد عقد ب مرور بدترشد

خوب کردی مردی که حریم شخصی  حالیش نیست خیلی بده دروغ گویی که دیگه هیچی نه همه ی مردها این طور نیستند مرد اگه واقعا مردباشه خودش مشکلات زندگیش راحل میکنه نه پای دیگرون راباز کنه به دخالت خوش حال باش که نجات پیدا کردی اون هم با این اخلاقش اگه تغییر  نکنه محاله خوشبخت بشه

نه والا این ویژگی ها که گفتی،ویژگی های یک مرد مشکل داره و صد در صد ویژگی های ذاتی هست که تغییر پذیر ...

خیلی حالم بده فامیل و اشناهامیگن اشتباه کردی طرف خیلی پولدار بود موقعیتش عالی بود بعدا از این موقعیتانمیاد خواستگاریت امااخلاقش و دخالت خانوادش واقعا اذیتم میکرد همه مال و اموالشم بنام مادرش زده 

ماهی صدو خورده ای درآمدش بود 

اون وقت بمن ماهی سه چهار تومن میداد 

اگه من توماه باهاش قهر میکردم که دیگه اصلا پول نمیداد می‌گفت تو توقعات زیاده من از پس توقع تو برنمیام