2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا چند روز ادامه داره؟ من روز اول خونریزی داشتم ی دفعه کمی لخته مانند بود روز دوم و سوم لک بینی صورت ...

آره معمولا همینقدره بیشتر نمیشه اما نمیدونم سابقه تنبلی تخمدانی چیزی نداشتی چون اینجور چیزا تو تنبلی رخ میده به اینکه خون ریزی روز اولت اگ زیاد بوده باشه این لانه گزینی نیست و لخته هم فکر نمیکنم ولی لکه هات ومدت زمانش مشکوکه ممکنه لانه گزینی باشه

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍

آره معمولا همینقدره بیشتر نمیشه اما نمیدونم سابقه تنبلی تخمدانی چیزی نداشتی چون اینجور چیزا تو تنبلی ...

ن تنبلی تخمدان ندارم جلوتر ازمایش داده بودم میگم من همینو ب شکم گفتم شاید پریودی باشه

ن تنبلی تخمدان ندارم جلوتر ازمایش داده بودم میگم من همینو ب شکم گفتم شاید پریودی باشه

اگر پریودت تاخیر افتاد خب تست بده ایشالا مثبت باشه اگه منفی بود برو دکتر 

ولی احتمالا اگر روز اول خون ریزی زیاد بوده لانه گزینی نبوده بازهم بپرس یا تو گوگل سرچ کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره معمولا همینقدره بیشتر نمیشه اما نمیدونم سابقه تنبلی تخمدانی چیزی نداشتی چون اینجور چیزا تو تنبلی ...

خونریزی تا پریودیم خیلی فرق داشت همیشه پنج روز پریود بودم این دفعه همینجوری ک گفتم ی دونه نوار گذاشته بودم تو این سز روز فقط لک بینی صورتی و قهویی چند همون دو سه روز بود خیلی کم تموم شد

خونریزی تا پریودیم خیلی فرق داشت همیشه پنج روز پریود بودم این دفعه همینجوری ک گفتم ی دونه نوار گذاشت ...

پس انشالله که لانه گزینی بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره زیاد بود دیگه اندازه بیست قطره بود باشه عزیزم🌹

انشالله که خیره برامنم دعاکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40