2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11109 بازدید | 372 پست
راسش مثل زنداداشت هی اینجوری بچه ها خونه میزاشت آخرش معلوم شد به شوهرش خیانت می‌کرده خود برادرت خبر ...

اره اما انقدر بفکر پول و کارره کثه دقت نمیکنه

اما من خییلی فکرم درگمیرشونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط فکر تدم درگیر میشه دیگهمیره تنهایی بیرونبه داداشم هم میگه. تا غروب خونه نیا

والا خیلیه اگه پیاز داعش زیاد نکرده باشی 

من یه بچه ۸ساله دارم یه ۳ساله ۲۴ساعت خونه ام اصلا نه وقتش دارم نه جراتش برم بیرون!

اتفاقا به حرف اینا گوش نکنین یعنی چون عروسه هر غلطی خاست بکنه شوهرش هیچی بچه های کوچیکش چی بنظرم بای ...

دقیقااااا اینجا میگن خونه طرف آن هم گرفت به تو ریبط نداره نگاه بیخود

اگه شما حرفی بزنید و عروستون رودر رو‌ی شما به شوهرش بگه .تو ناراضی و برادرتون نتونه جلوی روی زنش بگه بله ناراضی ام 

شما خیلیییی ضایع و سنگ‌رو یخ میشید 

اگه برادرت اذیته و از شما کمک میخواد میتونید تیم بشید وگرنه شما ادم بده میشید اگه برادرت سمت زنشه هیچ کاری نکنید بهتره

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
داداشم میگه خیلی نکات غیر مستقیم بهش ببگین

اگه برادرت گفت 

مستقیم بش بگو برادرم اذیته فلان و .... 

اگه نمیتونی زندگیتو درست کنی هرررری

البته باید برادرتون هم همکاری کنه

وقتی دو سه هفته انداختینش بیرون و منت خانوادش رو سرش باشه اذیت بشه اونوقت قدر زندگیشو میدونه

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
والا خیلیه اگه پیاز داعش زیاد نکرده باشی من یه بچه ۸ساله دارم یه ۳ساله ۲۴ساعت خونه ام اصلا نه وقتش د ...

ولب ابن همیشه بیرونه البته با بچه هاسش هم میره

بشدتت هم به خود میرسه

اگه برادرت گفت مستقیم بش بگو برادرم اذیته فلان و .... اگه نمیتونی زندگیتو درست کنی هرررریالبته باید ...

یبار برادرم قهر اومد خونمون خانواد اومدن منت کشی برادرم سرییع برگشت سریع هاااا

لطفا باخودتون هرروز تکرار کنید ک با دخالت فقط احترام خودتونو زیر سوال میبرید و تمام منم بیشتر وقتا شوهرم از بیرون غذا میگیره و خونه رو گاهی کم تر تمیز میکنم مادرو خواهر همسرم دخالت کردن و شوهرم رک گفت ب شما اصلا ربطی نداره تازه از اون روز هرروز بمن میگ جون من بیشتر بخوابیا اصلا هم خونوادشو دیگ توخونمون راه نداد ک نفهمن خونمون چخبره و دخالت نکنن اونا خودشونو از چشم انداختن شماام نکن چون اصولا مردا بی دستو پا نیستن بخوان میتونن کاری کنن زنشون مدل زندگیشو عوض کنه لطفا دایه ی مهربان تراز مادر هم برای بچه هاش نباشید 

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

اره اما انقدر بفکر پول و کارره کثه دقت نمیکنهاما من خییلی فکرم درگمیرشونه

نمیشه حتمی گفت اهل این کاره تهمت زد 

ولی خب یبار ببین نگفت بهت چیزی کجا می‌ره 

چرا به زن نباید بزاره شوهرش بیاد خونه؟خودشم هم بیرونه بچه هاشم خونه تنها 

طبق چیزی که دیدم اطراف نشونه خوبی نیس

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

عزیزم داداشت بچه نیست بزار خودش تصمیم بگیره 

دخالت کنین خودتون بد میشین 

می‌تونه جدا بشه یا بمونه باهاشو تو سرش بزنه هرروز زنش 

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

اگه شما حرفی بزنید و عروستون رودر رو‌ی شما به شوهرش بگه .تو ناراضی و برادرتون نتونه جلوی روی زنش بگه ...

سمت زنشه اما میگه شما هم خیلی چیزهارو بهش بگین درک خیلی چیزهارو نداره

خدایا خواهر شوهرم تو زندگیم دخالت نکنه الهی آمین😂🫤🫶

ببخشیدا ولی اگه برادرتون‌ ناراضی باشه خجالت که نمیکشه میگه وقتی راضیه شما حق دخالت ندارین

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

ولب ابن همیشه بیرونه البته با بچه هاسش هم میرهبشدتت هم به خود میرسه

چی بگم والا 

من زن داداشم خیانت هم کرد ما اصلا دخالتی نکردیم برگشت خونه ش بعد کاری و... پدر مادرم داداشم مجبور کردن برگرده سر زندگیش برگشت  با ماها دشمن شد🤣 هم خودش هم داداشم