2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11109 بازدید | 372 پست
تو چیکار داری؟؟؟داداشت حتما از این وضع راضیهههچرا همیشه میخوایید دخالت کنین و دعوا درست کنینهرکی خوب ...

نه عزیزم همیشه اسمش دخالت نیست گاهی باید هشدار داد. مامان بابای منم دخالت نمیکردن.زنداداشم کل مال داداشمو بالا کشیده و هی تهدید به طلاق میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلپمممم همه اینا رو خود عروسیمتون بهمون گفحفتهباا پرویی میگه میرم بیرون دو تا تنچها میزارم درم قفل م ...

نمی‌خوام نگرانت کنم ولی یبار تعقیب کن ببین کجا می‌ره

چون قضیه که گفتی برام آشنا اومد 

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

خود داداشم پیگه. خیلی نکات بهش غیر مستفسم بگینچون درک خیلی چیزهارو نداره به بلوغ خیلی مسایل نرسیده

اونا قراره کنارهم رشد کنن پس خودشون باید خواسته هاشون رو بهم بگن عزیزم شما میگی داداشت ساده هست و این موضوع برای زن خیلی آزاردهنده هست که همسرش نتونه اقتدار داشته باشه دخالت شما همون یه ذره اقتدار رو هم در هم میشکنه و وضعیت رو بدتر میکنه داداشت باید تغییر کنه تا زندگیش تغییر کنه

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

۴۱ سالمه 

داداشت خودش باید زنشو درست کنه لابد راضیه که تا حالا کاری نکرده

به نظرم دخالت نکنید مگر اینکه خود داداشت شخصا بیاد بتون بگه که چاره ای بکنین

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
نمی‌خوام نگرانت کنم ولی یبار تعقیب کن ببین کجا می‌رهچون قضیه که گفتی برام آشنا اومد

میشه بگی چی شده؟؟؟

منم سیر همین قضیه فکرم درگیره

جایی رفتیم یه پسر بهش شناره دادد الببته این نگرفت ولی کلی جنجال کرد کخ طرف میخواسته بهم شماره بدده

عزیزم جاییی که احساس خطر کرد انتفاقا پدر و مادر باید وارد شنعروس ما جدیدا حواسش پی زندگیش نیست

آره تو پیام هات خوندم فعلا به برادرتون نگید چیزی شاید حس دخالت بگیرن 

با زنش حرف بزن شاید درست بشه 

من با هیچی کار ندارم

فقط اونجا که گفتی بچه دو ساله و شش ساله رو تنها میزاره

این همه اتفاق بد میوفته تو اخبار نمیبینید؟

اگر خدانکرده اتفاقی واسه بچه ها بیوفته استاتر شما عذاب وجدان میگیری که جلوی زنداداششتو نگرفتین

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

میشه بگی چی شده؟؟؟منم سیر همین قضیه فکرم درگیرهجایی رفتیم یه پسر بهش شناره دادد الببته این نگرفت ولی ...

راسش مثل زنداداشت هی اینجوری بچه ها خونه میزاشت 

آخرش معلوم شد به شوهرش خیانت می‌کرده 

خود برادرت خبر داره یا نه؟

داره خیانت می‌کنه بزنین تو سرش بچه ها رو بگیرید آبروش ببرید از خونه زندگیش فیلم بگیرید پخش کنید اگه ...

نه فقط فکر تدم درگیر میشه دیگه

میره تنهایی بیرون

به داداشم هم میگه. تا غروب خونه نیا 

دلم برای عروستون سوخت

ناراحت نشی عزیزم ولی شما چرا حسادت میکنی؟ 

من گاهی حس میکنم خانومایی که میان این حرفارو میزنن در اصل خودشون دارن حسادت میکنن که چرا شوهره هیچی نمیگه ولی اگه شوهر خودشون باشه قیامت به پا میکنن

اونا تصمیم گرفتن زندگیو اینجوری بگذرونن 

اگرم مطلبی هست که خونوادت بگن حتما باید جلوی عروستون بگن نه اینکه یواشکی داداشتون رو پر کنین، واقعا دو بهم زنی کار بدیه 

هر کسی یجوری شرایط زندگی داره مثلا خود ما اوایل عروسی حقوق شوهرم خیلی کم بود با کلی بدهی مجبور بودیم ناهارو شامو یکی کنیم که تا سر ماه بکشیم