2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11109 بازدید | 372 پست
اون خانم خودش صلاح بچه هاش رو بیشتر از هرکسی دیگه میدونه... هرکسی یه روش تربیتی داره.... و این اصلا ...

چرا اتفاقا اگه اشتباهیی جایی باشه باید پدر و مادر طرفین گوشزد کنن

نگاه رویایی نداشته باشید

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خیلی کارش خطرناکه

اصلا من باور نمیکنم بچه دوساله رو بخواد ساعتها تنها بذار خونه

شما چه ساده هستید

اصلا همچین جیزی ممکن نیس

حالا نهایتا چند دیقه بذاره بره چیزی بخره تازه اونم ممکنه 

من همین الان رفتم ماشینو از پارکینگ بذارم بیرون که برقا رفت ماشین بیرون باشه،پسر دوسالم دنبالم دویید نمیبردم گریه میکرد با اینکه داداشش بود

اصلا نشده بچه دوساله رو مادر ساعت ها تنها بذاره

من همچین عروسی نمیشم ولی خداکنه هیچوقت همچین خواهر شوهر یا مادر شوهری نصیبم نشه تازه میگید حرف شنویی ...

آها بنظر ما مادر دختر هر حرفی میتونه بزنه و دخالت کنه ولی پدر و مادر پسر حق کوچکترین نطقی ندارن ممکنه زندگی بهم بخو ه

نه عزیز این نگاه بدبینانست

یعنی چی داداشت زبون نداره؟چرا نمیتونه مشکلش حل کنهداداشت از شما کمک خواسته؟

داداشم اصلا حرفی نمیزنه خود عزوسمون خودشو لو میده

الان به داداشم گفته نهار نمیپزم بیرون بخور

داداشم به مامانم گفته پیک نیک بده تو مععازه غذا داغ کنم مامانم عصبی شده داغ کرده

از کجا میدونی واقعا اینطوره؟ مگه اینا ۲۴ ساعته توی زندگی اون خانمم والا ما از عروسامون و زندگی شخصیش ...

اول گفتم  داداششون اگه معترضه باید بگه بعد هم گفتم این شرایط زندگی سخته، من تو خونه کسی نیستم طبق حرف استارتر نظر میدیم در کل بچه دوساله و شش ساله نباید تو خونه تنها بمونن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اول گفتم داداششون اگه معترضه باید بگه بعد هم گفتم این شرایط زندگی سخته، من تو خونه کسی نیستم طبق حر ...

آفریم چه خوب درک کردین اینججا همه میگن اگه زندگیشونم سوخت شما نظر نده

حرف بیخود

حالا اگه خودش خواهر شوهرش همچین کاری کنه دنیا رو به هم میبنده.همچین آدمایی زیاد دیدم🤣

به خدا حرفاش خیلیییی عجیبه

الان زن عموی من بالای خونه مامانجونم میشینه،هر روز هم میره بیرون

والا انقد با جزئیات از زندگیش خبر نداریم، هیچ وقت هم کوچیکترین دخالتی نکردیم

ایشون میدونه آرایش کرده هر روز بیرون میره،بچه ۲ ساله رو تنها میذاره!!!! از دل داداشش خبر داره ناراضیه

حتی میدونه صبحونه و ناهار بهش نمیده

خیلی عجیبه

نه عزیزم این مسائل رو اصلا نباید شما یا خانوادت مطرح کنی داداش شما یا به بلوغ فکری رسیده یا نرسیده ا ...

خود داداشم پیگه. خیلی نکات بهش غیر مستفسم بگین

چون درک خیلی چیزهارو نداره به بلوغ خیلی مسایل نرسیده

به خدا حرفاش خیلیییی عجیبهالان زن عموی من بالای خونه مامانجونم میشینه،هر روز هم میره بیرونوالا انقد ...

گلپمممم همه اینا رو خود عروسیمتون بهمون گفحفته

باا پرویی میگه میرم بیرون دو تا تنچها میزارم درم قفل میکنم

شوهرش هم ببهش تددکر داده ولی میگهه نمیاونم خونه بشینم