2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11109 بازدید | 372 پست
داداشت باید بگه شماها حرفی بزنید میشید ادم بده و هر مشکلی پیش بیاد شما مقصر میشین خدایش زندگی کردن ...

از کجا میدونی واقعا اینطوره؟ 

مگه اینا ۲۴ ساعته توی زندگی اون خانمم والا ما از عروسامون و زندگی شخصیشون هیچ اطلاعاتی نداریم هرطور دونفر بخوان زندگی میکنن 

طرف خودش دلش برای بچه ۲ ساله اش نمیسوزه بعد عمه دلش میسوزه؟ 

🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا دخالت شما اشتباههیهو داداشت برگرده بگه به تو ربطی نداره چیکار میخوای کنی؟والا دخالت نکنید تو ...

نمیگه تازه داداشم یه بار بابام توپید به زنش خوشحالم شد

چون برادرم زبان دفاع نداره

زنش هی میگفت ماشین فلتن مدل میخوام و ... برادرم برد زیر قرض سنگین

پدرم ولی به عروسمون توپید

پدرم باهاش حرف بزنه از پدرم حرف سنوی داره برادرمخبای سادسست

نه عزیزم این مسائل رو اصلا نباید شما یا خانوادت مطرح کنی داداش شما یا به بلوغ فکری رسیده یا نرسیده اگه رسیده که خودش باید مشکلش رو حل کنه اگه نرسیده هم که نباید ازدواج می‌کرده چالش های زندگی باعث میشه داداشتون بتونه خودش رو پیدا کنه و ضعفش رو پیدا کنه به حریم زندگیش احترام بذار با داداشت هم حرف بزن بگو این قضیه اذیتت میکنه با همسرت درموردش حرف بزن بعد هم سعی نکن همسرش رو تخریب کنی اول از خوبی زنش بگو و بگو اگه این ویژگی هم توی خودش پرورش بده عالی تر میشه  

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

به شما ربطی نداره زندگی خودشونه اگه برادرت اذیته خودش باید حلش کنه انقدر آتیش نندازین تو زندگی داداشاتون بخدا این کارا عاقبت نداره هرچند که شما فک میکنی خیرخواهشونی

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

آره بیخیالش شده چون پرو و حرف گوش نکنه

ببین شما اگر واقعا دلتون برای بچه ها میسوزه و می‌خواهید ورود کنید باید توانایی نگهداری اون دوتا بچه رو داشته باشید چون احتمال داره بگه پسرتون و بچه ها مال خودتون اگر فکر می کنید میتونید شرایط بهتری برای بچه ها فراهم کنید بسم الله وگرنه که هیچی نگید بهتره

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

از کجا میدونی واقعا اینطوره؟ مگه اینا ۲۴ ساعته توی زندگی اون خانمم والا ما از عروسامون و زندگی شخصیش ...

مررد ها بنظرت عقل دارن؟؟؟؟؟؟

لصلا فکرشون به اینجاها قد نممیده که ممکنه خطری بچه رو تهدید کنه

نه گله نکرده اون هیچوقت پشکل زندگیشو نمیگهاسما اگه نگه روز بروز داره بدتر مپیشهتنهایی روزها کجا مییر ...

خیلی کارش خطرناکه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ببین شما اگر واقعا دلتون برای بچه ها میسوزه و می‌خواهید ورود کنید باید توانایی نگهداری اون دوتا بچه ...

چرا سریع جبهه میگیرین

چون عزوسه نباید بخش چیزی گفت تا هر غلططی میخواد بکنه

گاهی اوقات بعضی گوشزد ها خیلی مهمه

میتونی هم زنگ بزنی اورژانس اجتماعی اونجا اطلاع بدی خودشون باهاش برخورد کنن چون واقعا بچه ی ۶ ساله و ۲ ساله خطرناکه تنها خونه بمونن

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

چرا اتفاقا تا حالا دختلت نکردم ولی دیگه داره خطری میشهچرت بچه هارو تنها میزاره دو ساله و ۶ساله تنها ...

اون خانم خودش صلاح بچه هاش رو بیشتر از هرکسی دیگه میدونه... هرکسی یه روش تربیتی داره.... و این اصلا به هیچ کسی به جز پدر و مادر بچه مربوط نمیشه

یه آدم صبور صبور صبور صبور 😮‍💨

وا یعنی چی؟مگه نفهمن! این چه حرفیه

نه اینکه نفهمن این مسایل ریز نمیبینن  نمیگن زن میره بیرون هر روز ممکنه کسی رر کمین باشخ

اصلااا زنم هر روز کجا آرایش کرده و شییک میره 

زن میزاره مرد هر روز خوشتیپ بره