2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11109 بازدید | 372 پست

عزیزم میخواستم بگم یکاری کن ولی میدونی چیه آخرش تو آدم بده میشی اگه چیزی بگی،داداشت خودش اجازه داده که باهاش اینجوری رفتار بشه اگه عرضه داشت دوتا داد میزد یکم چشم ترسونی میکرد ولی حالا که خدا زدتش شما خودتو اذیت نکن

من احتیاج دارم به وقوع یک معجزه احتیاج دارم به روئیدن یک گیاه در میان زمستان احتیاج دارم به طلوعیدن یک خورشید از پس این تاریکی من احتیاج دارم به تحولی عظیم، به امیدی عمیق ...به جهانی زیباتر عشقی شگرفتر حالی خوبتر ...من احتیاج دارم در پس اینهمه تلاش و خواستن معجزهای اتفاق بیفتد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با هیچی کار ندارمفقط اونجا که گفتی بچه دو ساله و شش ساله رو تنها میزارهاین همه اتفاق بد میوفته تو ...

واقعا بعد خیلیا میان میگن به استارتر ربطی نداره اصلا عمه بچه ها نه یک انسان که هست باید با مرده حرف بزنن تا حواسش به زندگیش باشه یعنی چی ولش کنن ربطی بهشون نداره درک نمیکنم 

سلام برادرتان خودش بلید بگه.

بچه تیست که.

قیم هم نمیخواد.اینکارتون فقط باعث میشه که بین پدرومادرتون با عروس بهم بخوره‌.

سال دیگه امیدوارم تاپیک نزنید که عروسمنو نمیزاره داداشم بیاد سر بزنه.

کارتون اصلا عاقلانه تیست‌

نه عروس داریم نه خواهر شوهر دارم پس تظرم با دلیل منطقی هست.

جلوی کار رو بگیرین بعد از چند سال؟؟؟

اگه قرار به صحبت و جلوی کار گرفتن بود باید چند سال قبل انجام می‌شد که عادت نشه 

البته که اون زندگی ما خودشونه و اگر قرار باشه کسی حرفی بزنه، برادر شماست، نه بقیه 

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

ببین جاری من شبا تا ۶ صبح بیداره فیلم میبینه صبحا تا ۲ ظهر میخوابه پامیشه یه کوکویی غذای نیمه آماده‌ای درست میکنه دوباره غروب میخوابه تا شب 

بعد واکنش شوهرش چیه بنظرت؟؟گفته بهت روزانه پول میدم پاشی برام صبحونه درست کنی،یا مثلا از سرکار میاد ظرفارو میشوره میره حیاطو میشوره حتی یخچالم میشوره تمیز میکنه  

اینجور آدما زندگیشون عادت شده ‌براشون، خودتونو خراب میکنین با چیزی گفتن فقط 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰