2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11109 بازدید | 372 پست
آقا چی میگی واسه خودت میگم زنش صبح تا شب میره بیرون بچه هارو تنها میزاره غذا نمیپزهشما میگی ما چیزی ...

طبق اون تاپیکت به شوهرت گفتی دماغ گنده😂😂 و بهش ناهار شام هم ندادی پس رفتار خودت درست بود؟ پدر گرامی کجا بودن دخترشو نصیحت کنن؟

اسی ی سوال ازت دارم ی تاپیک داری که موهاتو رنگ زدی و فلان با شوهرت دعوت شده گفتی ناهار و شام نمیپزم ...

عزیزم تو که گشتی دیدی  و کنجکاویتو کردی

فرق داره زن یه روز قهر کنه غذا نپزه نه اینکه هر زور هر روز

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شرع هم به مردا اجازه صیغه کردن داده!عجبااا زنی که کارمند نیست دیگه وظیفه اش غذا پختن و تمیزکاری خودش ...

بعدم خدا شاهده یه زنداداش همینشکلی داشتم که مامانم صبحونشو اماده میکرد ساعت ۱۰ پامیشد ناهار میذاشتیم جلوش هیچکاری نمیکرد هیچوقت حرفی نزدیم بخاطر داداشم گفتیم باهم خوش باشن فقط بخاطر اخلاقی که داشت داداشم طلاقش داد 

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ببین من خودم خانه دارم هیچوقت هیچوقت کارای خونم کمکاری نمیکنم خدا شاهده با وجود بچه کوچیک خونم همیشه ...

منم بچه دارم خیلی تلاش میکنم خونه تمیز بمونه ولی از دستم در می‌ره غذاها هم شاید بعضی وقتا نتونم بپزم ولی خب همیشگی اینکار انجام نمی‌دم خدا شاهده گناهه شوهرم گناه داره به امیدی ازدواج کرده بچه دار شده همون‌طور که اون تلاش می‌کنه برای رفاه من

طبق اون تاپیکت به شوهرت گفتی دماغ گنده😂😂 و بهش ناهار شام هم ندادی پس رفتار خودت درست بود؟ پدر گرام ...

خب اون دعوا روزمره زنو شوهری بوده  که همه دارن و همون روز غذا نپختم نه اینکه هر روز هر روز

طبق اون تاپیکت به شوهرت گفتی دماغ گنده😂😂 و بهش ناهار شام هم ندادی پس رفتار خودت درست بود؟ پدر گرام ...

نه دیگه پدر گرامی اون موقع برا دخترش دست می‌زنه که آفرین حق شوهر شوخ طبعت رو کف دستش گذاشتی

بعدم خدا شاهده یه زنداداش همینشکلی داشتم که مامانم صبحونشو اماده میکرد ساعت ۱۰ پامیشد ناهار میذاشتیم ...

زن تنبل خیلی بده 

حالا تنبل تمیز باشه به خودش برسه خوشبو باشه لباس مرتب خودش و بچه هایش بپوشن فرق ذاره 

منم بچه دارم خیلی تلاش میکنم خونه تمیز بمونه ولی از دستم در می‌ره غذاها هم شاید بعضی وقتا نتونم بپزم ...

بله دقیقا همینطوره میدونم چیمیگی منم مثل خودتم دلسوز زندگی و شوهرمم بعضی وقتا خب میشه دیگه ادم خسته میشه یا کار داره نمیرسونه ولی بعضیا اخلاقشون اینجوریه هیچکاری نمیشه کرد ما تو فامیلمون زیاد داریم از کارای خونه فراری ان 

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

زن تنبل خیلی بده حالا تنبل تمیز باشه به خودش برسه خوشبو باشه لباس مرتب خودش و بچه هایش بپوشن فرق ذار ...

اره دقیقا من یه زنداداش اینطوری داشتم داداشم طلاقش داد یه جاری اینطوریم داشتم برادرشوعرم طلاقش داد

آقا ول کن تو اصل قضیه رو نفهمیدی و فقط دنبال ایرادی گفتم بالای ۳۵ سال بیان دیگه هم خواهشا نظر نده

خب اون دعوا روزمره زنو شوهری بوده که همه دارن و همون روز غذا نپختم نه اینکه هر روز هر روز

والا ماهم دعوا می کنیم  اما زندگیمون سرجاش غذا هم می پریم و عفت کلاممون هم رعایت می کنیم

آقا چی میگی واسه خودت میگم زنش صبح تا شب میره بیرون بچه هارو تنها میزاره غذا نمیپزهشما میگی ما چیزی ...

عزیزمن اون مادر اون بچس صد سالللللل نمیذاره بهش ذره ای ازار برسه مطمعن باش میگ میرم بیرون ک شمارو حرص بده 

بله مادرمم دخالت کنه میگم مامان جان ندل بچه داری من باشما فرق داره 

بارایش میره بیرون؟ب شما مربوط نیست اگر میخاست خیانت کنه تاالان کرده بود چون خیلی عصاب میخاد بامردی زندگی کنی ک مثل بچه ها گزارش زندگیشونو لحظه ب لحظه ب همه مییدن بعدم انقدرررر قضاوت نکن بترس از خدا هرکی باارایش میره بیرون خیانت کارنیست حتمااطرافت دیذی زنی ک ارایش میکنه خیانت میکنه ولی همه مثل هم نیستن شمااگر میخای ب برادرت کم کنی بهش بگو ی کم جلودهنشو بگیره و باعرضه باشه

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»