2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11109 بازدید | 372 پست
فدات شم عزیزم آره دیگه فقط همین مونده که داداشه انجام بده😂

😂😂😂😂اینااراون ادمایی ان ک داماد وعروس برده هستن خودشو داداشش پادشاه خانوادشونم اجازه ی دخالت تو رابطه ی طرفین رودارن 

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

عزیزمن اون مادر اون بچس صد سالللللل نمیذاره بهش ذره ای ازار برسه مطمعن باش میگ میرم بیرون ک شمارو حر ...

باشه خدا مرد پولدار یی صاحاب نصیبت کنه تا کسی نداشته باشه بهت چیزی بگه خوبههههه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آقا ول کن تو اصل قضیه رو نفهمیدی و فقط دنبال ایرادی گفتم بالای ۳۵ سال بیان دیگه هم خواهشا نظر نده

از کجا سن منو دقیق میدونی؟؟؟ از بس سرت تو زندگی بقیه س  تنها سرت تو زندگی زن داداشت نیست فقط پس

عزیزم تو که گشتی دیدی و کنجکاویتو کردیفرق داره زن یه روز قهر کنه غذا نپزه نه اینکه هر زور هر روز

اسی فقط یک چیز دیگه میگم و میرم بهش فکر کن 

اون زنی که تو خونه داداشته با امید و آرزو پا تو زندگی گذاشته مثل خودت 

همون طور که خودت دوست نداری مادرشوهر و خواهر شوهرت تو زندگیت دخالت کنن تو زندگی زنداداشت هم دخالت نکن 

فقط داداشت که گلگی کرد پیش شما بگو به خاطر بچه هات خودت موظفی با زنت حرف بزنی زندگی تو هست نه کسی دیگه 

شما بهتره برین دنبال درستون احتمالا ۲۰سالتونه با من ۴۰ ساله وارد بحث نشین چون حرف همو نمیفهمیم و تما ...

عزیزم شما چهل سالته واقعا خوب پس من دیگ حرفی ندارم تااین سن متوجه خیلی چیزا نشدی الان ما نمیتونیم تو چن ساعت تغییری بدیم ک خدانگهدارت برید عروستونو اول بزنید بعدم بهش بگید چکارکنه اگرم گفت نه باسیخ داغ بسوزونیدش ❤️بوووس اذین جوونی 

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

اسی فقط یک چیز دیگه میگم و میرم بهش فکر کن اون زنی که تو خونه داداشته با امید و آرزو پا تو زندگی گذا ...

ما تا حالا حرفی نزدیم ولی الان واقعا هم پدرم هم مادرم ناراحتن چون زنه خیلی بیخیال و بیرونی شده

عزیزم شما چهل سالته واقعا خوب پس من دیگ حرفی ندارم تااین سن متوجه خیلی چیزا نشدی الان ما نمیتونیم تو ...

خودش توی تاپیک هاش درد دل کرد از مادرشوهرش بعدش خانوادگی رفتن جفت پا تو زندگی عروسشون

باشه خدا مرد پولدار یی صاحاب نصیبت کنه تا کسی نداشته باشه بهت چیزی بگه خوبههههه

اتفاقا من شوهرم خانواده داره خانواده صاحاب نیست شماخانواده صاحابته ما میگیم سگ و گربه صاحاب دارن و اگر بک جمله دیگ بگی ک بی احترامی توش باشه ی کاری میکنم از زنده بودنت پشیمون شی اذین. جون چون من بی احترامی نکردم من عروستون نیستم شوهرتم نیستم اوکی