2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11109 بازدید | 372 پست
زن بره مشکلات به خانوادش بگه صبح تا شب مشکلی نیست کافیه پسر بگهههههههمیشن زندگی خراب کن

ن دوتاشون نباید بگن وهر دوخانواده دخالت کنن زندگی خراب کنن اونی ک مشکلشو جار میزنه باید ببرنش فعلا مهدکودک زندگی چرخوندن براش زوده

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادرت کلا بلد نیست از خودش و حقش دفاع کنه؟زنش اونو زده ساکشو بسته اومده خونه پدرت بعد پدرت نذاشته ب ...

ب احترام صحبتای گوهر بارت جلوت زانو میزنم زنش فقط از بی عرضگی برادرش خسته شده منتظره شوهرش بره مهرشو بذاره اجرا خانومو بندازه زندان راحت شه😂😂😂😂😂

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

آقا شما عروس گرفتی یه تخت براش بگیرین از طلا صبح تا شب برین پاشو بشورین و لقمه بزارین دهنش خوبهما بد

اسی ی سوال ازت دارم 

ی تاپیک داری که موهاتو رنگ زدی و فلان با شوهرت دعوت شده گفتی ناهار و شام نمیپزم بعد هم شوهرت رفته خونه رو تمیز کرده

برا تو اشکال نداره ولی برا زنداداشت بده؟

بنظرم اگر بفهمی داداشت تو خونه یه ظرف جابجا کرده میری زنشو آتیش می‌زنی بعد هم میای خونه به شوهرت میگی چرا خونه رو مرتب نکردی 

مرد کار نکنه خانواده از گرسنگی میمرن اما اگه ظرف شسته نشه چیزی نمیشه بعدم وظیفه زن خونه داری نیس نه ...

شرع هم به مردا اجازه صیغه کردن داده!عجبااا زنی که کارمند نیست دیگه وظیفه اش غذا پختن و تمیزکاری خودشو خشک کنه بزنه دیوار شماها اگه یه زن داداش اینشکلی داشته باشید معلوم میشه اون موقع 

البته من مخالف دخالت بقیه هستم ولی واقعیت اینه زندگی با وجود زن رنگ و بو میگیره

خدا به داد همه مون برسه این دنیا محل گذر

دقیقا عزیزم من همیشه میگم خدایا منو همسرمو ثانیه ای ب حال خودمون نذار 

اسی ی سوال ازت دارم ی تاپیک داری که موهاتو رنگ زدی و فلان با شوهرت دعوت شده گفتی ناهار و شام نمیپزم ...

😂😂😂😂😂😂وای خدا دمت گرم 

صبر خدا زیاده قربونت برم خدا‌کسیو‌ک تاحالا بالا نبوده پایین بیاره نمیفهمه ک داره تقاص پس میده پس میب ...

آقا چی میگی واسه خودت میگم زنش صبح تا شب میره بیرون بچه هارو تنها میزاره غذا نمیپزه

شما میگی ما چیزی نگیم خودش میدونه.خودش گفته غیر مستقیم بهش نکات بگید

چرا انقدر شماها خوش خیالین

بچه دزدی از کجا میاد

خیانت از کجا میاد

چرا نیاید جایی احساس خطر کرد وارد د

ما نمیخوایم خدشه ای به زندگیشون وارد بشه

ولی باید زنش هم حواسشو جمع کنه

نمیدونم چند سالتونه

ولی من موارد خیلی زیادی دیدم که زندگی هاشون از همین بیخیالی پدر و مادر پسر بهم ریخته

شما مادرتون تو زندگیت یا بچه داری مشکل باشه بشما تذکر نمیده واقعااااا

فرقی داره مادر به پسر بگه

چرا واقع بینانه به زندگی نگاه نمیکنیمت

دو روز دیگه بچه دست زد گاز خطری پیش اومد بگیم به ما چه به خودشون مربوط بود

دو روز دیگه همین خانوم با ارایش که هر روز میره بیرون خیانت کرد بگیم به خودشون مربوطهههه

میشه با نصیحت جلوی خیلی مشکلات گرفت

شرع هم به مردا اجازه صیغه کردن داده!عجبااا زنی که کارمند نیست دیگه وظیفه اش غذا پختن و تمیزکاری خودش ...

ببین من خودم خانه دارم هیچوقت هیچوقت کارای خونم کمکاری نمیکنم خدا شاهده با وجود بچه کوچیک خونم همیشه از تمیزی برق میزنه غذام همیشه اماده س نمیگم زن بخوره و بخابه و هیچکاری نکنه ولی میگم زن وظیفش نیست که کار کنه 

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ب احترام صحبتای گوهر بارت جلوت زانو میزنم زنش فقط از بی عرضگی برادرش خسته شده منتظره شوهرش بره مهرشو ...

فدات شم عزیزم 

آره دیگه فقط همین مونده که داداشه انجام بده😂

کاش اصلا این تاپیک پر از گناه رو نمی دیدم

عیبی نداره عزیزم الان برو عصابتو بیشتر خورد نکن