2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11109 بازدید | 372 پست
تر پدرم. حرف شنوی داره قراره پدرم باهاش صحبت کنه

اگه حرف شنوی داره ملایم و خصوصی صحبت کنن که ایشونم سر به راه بشه کار به لج و لجبازی نکشه مثلا یه روز برادرتون با پدرتون شب برن خونه تا با هم صحبت کنن

از تایپیک برو بیرون و بیشتر ددات خرابتو نشون. نده چیزی نمیگم و واگزار میکنم به خدا

خدا جواب امثال تو رو بده که ارامش از بقیه گرفتین بتوچه تو بپز برا شوهرت زرتو ببند دخالت نکن ارامش نگیر

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین برادرم نمیخواد زندگییش خراب بشه ابرو دارهولی از این وضعیت هم ناراصحیه اتقاقا از هممه بیشت. سمت ...

ببین به برادرت بفهمونید که حرف زدن شما با زنش احترامارو از بین میبره و فایده نداره 

چرا فک میکنه زندگیش خراب میشه 

خیلییی مشکل ساده ای دارن 

بهش بگید یه روز بچه هارو بیار پیش ما تو و زنت برید یه روز بیرون باهاش خیلی اروم و منطقی حرف بزن

خواستت رو بهش بگو 

زنا اینجور حرفارو فقط از شوهرشون میپذیرن اونم درصورتیکه با ارامش زده بشه 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

و اسی این اخرین پیاممه میرم چون میخام بخوابم شما هرررچقدم دخالت کنید تو زندگیش مطمعن باشید اون خلاف کارتونو میکنه چون میخاد لج کنه و بهتون بفهمونه زندگی شخصیه بیشتر کاراشو ادامه میده من اگر براشونرم شام نمیپزم ننش میبینه ولی کیک و ....براش میپزم نمیبینه اگر ی مشکل هست تو زندگیشون بدون صد جا خوبی هست ک دارن زندگی میکنن راحت و شما خیلی حرف دربیاری ک میگی ارایش میکنه میره بیرون و...... اینم بگم ک اماده ی حذف از زندگی برادرت باشید البته برادرت ی کمی ام بی عرضس وگرن شما جرات نمیکردید ب خودتون اجازه بدید ک نطق کنید راجب زندگیش

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

خدا جواب امثال تو رو بده که ارامش از بقیه گرفتین بتوچه تو بپز برا شوهرت زرتو ببند دخالت نکن ارامش نگ ...

آقا‌من نحوام تو نظر بدی کی رو باید بببینم باشه تو خوب بشین سر زندگیت نمیخوام اصلا تو تانیپپیک باش

خوبه میگفتی برادرم سرکار نمیره یا حالا سرکار هیچی بگو مثلاً مسیولیتهای خونه را انجام نمیده مثل خرید ...

اونموقع هم میگفتیم خواهر زنش حق دخالت نداره زنو شوهر اگه مشکلی دارن خودشون باید حل کنن

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

آقا‌من نحوام تو نظر بدی کی رو باید بببینم باشه تو خوب بشین سر زندگیت نمیخوام اصلا تو تانیپپیک باش

اولا من رفت بودم هربار خودت ریپلی می کنی پس همینجور عروستون هم از گوه خوری تو بابات ناراضیه پس دخالت نکن

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
عزیزم روشنفکری نیست. زن و شوهر بحث و دعوا می‌کنند دیدی نیم ساعت بعد آشتی میکنند. ولی وقتی اطرافیان د ...

گاهی اوقات باید مداخله کرد از سر دلسوزی

و با زبون خوش

حتی اگه برادرمونم به زنش ظلم کرد باید کمکشون کرد

حالا نه اینکه دعوا بندازیم

ولی آدم خودشو بذاره جای اسی ،خواه ناخواه دلش برای برادرش و وضعیتش میسوزه

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
به نظر من با برادرت صحبت کنید گاهی اوقات باید ورود کرد.همین اینایی که میگند دخالت نکنید اگه برادرشون ...

اتفاقا دایی من از همون موقع که ازدواج کرد زنشو گرفت اومدن تو خونه پدربزرگم زندگی میکنن مادربزرگم با این سنش شرت های پریودی زندایی مو میشوره بچه هاشو نگه میدارع اونم فقط میخوره می‌خوابه یه بار بخاطر خیانتای شوهرش داشت جدا می‌شد همه جا رفت گفت بخاطر مادرشوهر پدرشوهرم دارم جدا میشم همه مقصر اونان می‌خوام جدا بشم ازشون 

برگشت رفتن خونه اجاره کردن نتونست بچه هارو نگه داره باز اومد خونه مادربزرگم 

مادرم همیشه میخواست دخالت کنه گفتم مامان به تو هیچ ربطی ندارع اینارو بندازین بیرون اگه سختتونه ولی هیچوقت دخالت نکنین 

داشتن جدا میشدن داییم خودش از زنش ناله میکرد بعد که زنش اومد گفت مادرم راجبت حرف میزد پدرم راجبت حرف میزد 

کلا مردا سمت زنشونن هرچقدر هم بد باشن بازم زنشونو دوست دارن 

پس دخالت کردن الکیه 

من برای داداشم دخالت میکنم می‌دونی سر چی؟ سر اینکه بخواد زن بگیره هیچوقت نمیزارم دست یه دختر خیایونی رو بگیره که فردا روزش داستان داشته باشیم 

فقط سر انتخابش دخالت میکنم وگرنه ازدواج کرد به من هیچ ربطی ندارع نه به من نه به خواهر شوهر مادرشوهرای دیگه 

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

ببین شما اگر واقعا دلتون برای بچه ها میسوزه و می‌خواهید ورود کنید باید توانایی نگهداری اون دوتا بچه ...

کدوم مادری اینو میگه بچه ها مال خودتون. تو همین نی نی سایت و دنیای واقعی همه دنبال گرفتن حضانت بچه هستن . 

وظیفه زن خانه داریه همانطور که وظیفه مرد پول دراوردنه اگه مردی سرکار نره همه میگن طلاق بگیر و... اما ...

مرد کار نکنه خانواده از گرسنگی میمرن اما اگه ظرف شسته نشه چیزی نمیشه بعدم وظیفه زن خونه داری نیس نه شرعا نه قانونا وظیفش نیس

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اولا من رفت بودم هربار خودت ریپلی می کنی پس همینجور عروستون هم از گوه خوری تو بابات ناراضیه پس دخالت ...

از همون کلمه گوه که گفتی فهمیدم ااز کجایی وو خانوادت کین و سوادت جیه

هیچوقت تو زنوگیم با امثال تو دهن به دهن نشدم چون ارزش ندارن دیگه هر چقدر زر بزنی ریپلای نمیکنم