2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11109 بازدید | 372 پست
اونموقع هم میگفتیم خواهر زنش حق دخالت نداره زنو شوهر اگه مشکلی دارن خودشون باید حل کنن

بعید می‌دونم اکثرا اون موقع این نظرو داشتند به هرروشی بود میخواستند مردود متوجه اشتباهش و عدم مسئولیت پذیریش کنند

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

بیا چله نور بخون برای داداشت 

توی تاپیکای اخرمه 

توی این پیج هم هست که میذارم

کاری به داداشت نداشته باشید

شاید طلسم زبان بند براش گرفتند که نتونه چیزی بگه

حصار خضری  رو هم بخون معجزه میکنه

@lady.energy7 اين پیج، توی بایو هم تلگرام هست نتایج ببین

وقتی برادرت اومد از قبل حصار رو روی اب جوش بخون،  طوری که موج تشکیل بشه توی ظرف و توی چای بریزبده بخوره و تا چنذد روز بگو بیا خونه ما غذا بخور،  توی غذا هم بریز،  توی خورشت و اینها اگر تغییر کرد بدون که طلسم داره و گناهی ندارا

اقایان گرامی درخواست ندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از همون کلمه گوه که گفتی فهمیدم ااز کجایی وو خانوادت کین و سوادت جیههیچوقت تو زنوگیم با امثال تو دهن ...

از امثال بابای خاله زنکت نیستیم حقتون بود باباتو می دادن دستم ادمش می کردم

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
اونایی که به پدر اسی و خونواده ش فحش دادین خودتون پدر ندارین چه راحت قضاوت میکنید

بی صاحابن خودشون که اینطوری فحش میدن

جواب بی صاحاب خاموشیه

اگه صاحب داتن ادبشون این نبود

بعید می‌دونم اکثرا اون موقع این نظرو داشتند به هرروشی بود میخواستند مردود متوجه اشتباهش و عدم مسئولی ...

من حرفم اینه اگه مردی نمیره سرکار یا وظایفش و انجام نمیده زنش باید اعتراض کنه یه حرکتی بزنه دیگه روا نیس خاهر زنش دخالت کنه درسته؟ وبرعکس بنظرم یا داداش اسی از این وضعیت راضیه یا زنشو دوسداره که حرفی نمیزنه

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

برادره شما مشکلی داشت خودش به زبون میاورد عمه های منم به اینکه مادرم کلی واسه این زندگی زحمت کشید نمیدیدن و با دخالتاشون گند زدن تو زندگیمون معلوم نیس اخر این زندگی چی میشه به هرحال گند نزنین تو زندگی یکی دیگه شما هیج وظیفه ای ندارید برادرتون بخواد میگه

و اسی این اخرین پیاممه میرم چون میخام بخوابم شما هرررچقدم دخالت کنید تو زندگیش مطمعن باشید اون خلاف ...

یه دو کیلو سبزی بذارید جلوتون پاک کنید لااقل فایده داشته باشه

نظر اینجوریه؟ 

اقایان گرامی درخواست ندید