2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11109 بازدید | 372 پست
کلا مشخص اینا خون عروس کردن تو شیشه دخالت گرن

من به اسی هم گفتم رودررو بشید برادرت طرف کیه میگه زنش 

پس دیگه فایده حرف زدن چیه 

زن اگه قرار حرف کسی گوش بده اون شوهرشه 

عمرا حرف مادرشوهر و خواهرشوهر گوش بده 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
گفتم بالای ۳۵سال بیاد نه ۲۰سال که مساله رو درک نمیکنن

حرف حق ربطی به سن و سال نداره . شما بالای ۸۰سال هم بیان نظری خلاف نظر شما بدن ناراحت میشین.حالا ک اینطوره کار خودتونو ادامه بدین عزیزم موفق باشید

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من مطمعنم چون عروستون میدونه شما چقدر حرص میخورید بااین تفاسیر قبلا اذیتش کردید میخاد حرصتون بده اینجوری تعریف میکنه ک بچمو تنها گذاشتم و اینکه اگر ی بار پدرتون دخالت کرده عروستون حرفی نزده دلیل نمیشه بار دومم حرفی نزنه و اینک خیلی فهمیدس بار اولم حرف نزده

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

پدرم کاری کرد اسمش یادش برهب ادرم آورد خونمون ب ادرم یه روز خونش نرفت داشت دق مبکرد افتاد منت کشی با ...

مشخص پدرت دختالت گر امثال پدرت که گند میزنن به زندگی ها خدا بکش شون همه راحت شن

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
من به اسی هم گفتم رودررو بشید برادرت طرف کیه میگه زنش پس دیگه فایده حرف زدن چیه زن اگه قرار حرف کسی ...

ببین برادرم نمیخواد زندگییش خراب بشه ابرو داره

ولی از این وضعیت هم ناراصحیه اتقاقا از هممه بیشت. سمت پدرمنه

حرف پدرم براش سنده اما پدرم هر حرفی نمیزنه

افرین کلا اینجا نظر. بیخود زیتد میدن

خوبه میگفتی برادرم سرکار نمیره یا حالا سرکار هیچی بگو مثلاً مسیولیتهای خونه را انجام نمیده مثل خرید و تعمیرات و این حرفا اونوقت مدافع عروس بودند و میگفتند با برادرت صحبت کن

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

بااحترام  نظرم این هست که برادرتون خودش باید تکلیف  زندگیش رااگه ناراحته مشخص کنه شاید  خودش راضیه دونفر وقتی باهم ازدواج می کنند وبخصوص  بچه دار میشند دیگه نیازی به استاد بالا سر ندارند برادرت مسئول  خانوادش هست ونهار وشام داداشتون ب شما ربطی نداره توافقی بین خودشون هست درمورد بچه ها هم باز اگه موردی هست برادرتون باید قضیه راحل کنه اگه شما یا پدر ومادرتون دخالت کنند اوضاع  بدتر میشه با لجبازی اگر برادرتون توانایی  حل اختلاف  ندارند بهتره از مشاور کمک بگیرند

من باشم روشنفکری و ودخالت نکردن و این حرفا را بی خیال میشم

عزیزم روشنفکری نیست. زن و شوهر بحث و دعوا می‌کنند دیدی نیم ساعت بعد آشتی میکنند. ولی وقتی اطرافیان دخالت میکنند هم دعوا بزرگتر میشه وو ممکنه یه زندگی از هم بپاشه

واقعا بعد خیلیا میان میگن به استارتر ربطی نداره اصلا عمه بچه ها نه یک انسان که هست باید با مرده حرف ...

بعد خدانکرده یه اتفاقی بیوفته مگه میشه با اون عذاب وجدان کنار اومد؟ این حرفا که دخالت نکن و اینا واسه وقتی هست که مشکل جدی نیست 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤