2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11109 بازدید | 372 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم عروسهای ما هم اینطورن . یکیش که کلا سه سال هست خونه ما شام و ناهار میخوره و لباسهای دادشم رو هم خواهر و مادرم اتو میکشند یا می شوند و دادشم هم مدام بهش غر میزنم. ولی ما اصلا دخالت نمی‌کنیم

خیلی ادم منطقی هستم ولی چون گفتی زیر ۳۵ نیاد میرم

خیلی از ۳۵ ساله ها هستن بی سوادن بلد نیستن حرف بزنن 

فکر میکنن چون سن شون بالاعه خیلی میفهمن 

نه بعضیا خیلی احمقن مثل اسی که تو زندگی بقیه دخالت میکنع

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

به نظر من با برادرت صحبت کنید گاهی اوقات باید ورود کرد.

همین اینایی که میگند دخالت نکنید اگه برادرشون مظلوم بود و اذیت میشد حتما دخالت میکردند.

ولی سعی کنید با زبون خوش بگید

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
ببین من فک میکنم حرف‌زدن شما هیچچچ فرقی به حال اون عروس نداره چون داره تفریح میکنه و ازادی عمل داره ...

کلا مشخص اینا خون عروس کردن تو شیشه دخالت گرن

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
جرات؟ پس بی زبون والا من بودم کاری به پدرت می کردم که اسمش یادش بر

پدرم کاری کرد اسمش یادش بره

ب ادرم آورد خونمون ب ادرم یه روز خونش نرفت داشت دق مبکرد افتاد منت کشی با ماشینن اومد دنبالش

مهریه و نفقه رو هم جور کردید و بعدا بچه ها رو هم نگه میدارید یا فقط در حد مردم آزاری و بهم ریختن زندگیشون دلسوزید؟

اگه آره که زودتر بگو. اگه نه که بازم بگو یه بار تا تهه خط برن و برادرت متوجه بشه آدمی که افتخارش اینه مردم اسمشونو فراموش کنن فقط مایه بدبختیه و حذفتون کنه. قطعا بعدش حال زنش هم بهتر میشه و زندگی شادتری دارن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
سمت زنشه اما میگه شما هم خیلی چیزهارو بهش بگین درک خیلی چیزهارو نداره

شوهر منم کمبود زیاد داشت هرچی از پدرمادرم کمک خواستم فقط یه کلام گفتن خودت مدیریت کن 

شما هم همینو بهش بگید 

جون هرچی از دهن شما در بیاد به جز جنگ و دعوا تو خونشون نتیجه ی دیگه ای نداره بیشتر از هم سرد میشن 

شما که اینو نمیخواین؟

عزیزم عروسهای ما هم اینطورن . یکیش که کلا سه سال هست خونه ما شام و ناهار میخوره و لباسهای دادشم رو ه ...

من باشم روشنفکری و ودخالت نکردن و این حرفا را بی خیال میشم

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
گفتم بالای ۳۵سال بیاد نه ۲۰سال که مساله رو درک نمیکنن

شما که ۳۵ سالته هنوز نمیفهمی نمیدونی نباید تو زندگی بقیه دخالت کنی 

شاید اون ۲۰ ساله تحصیلاتش بیشتر از شما باشه 

از خدمات باشه راهنماییت میکنیم که کار درستو انجام بدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

ببین یلحظه فک کن قضیه برعکسه خدایی نکرده شما شوهرت خوب نیس دوسداری خانواده ت دخالت کنن و زندگیت خراب بشه؟ هرموقع داداشت به شما اعتراضی کرد یا چیزی گف محترمانه با خانمش صحبت کنین تا وقتی داداشت راضیه بنظرم دخالت نکن

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

شما که ۳۵ سالته هنوز نمیفهمی نمیدونی نباید تو زندگی بقیه دخالت کنی شاید اون ۲۰ ساله تحصیلاتش بیشتر ا ...

از خدات

1
5
10
15
20
25
30
35
40