2777
2789
عنوان

خانومایی که چت جی پی تی دارن

122 بازدید | 7 پست

من قصدم بورسیس برای دانشگاه پزشکی یا پرستاری کره زمین و فقط سه دانشگاه میتونم انتخاب کنم

همه ی مدارکم کامله به جز مدرک زبان، هزینشم ندارم و نمیتونم پول آیلتس یا تافل بدم، مدرک زبان اجبارینیست ولی اونایی که دارن توی الویت هستن، من فشرده زبان میخونم و میتونم تا یکی دو سال برسم ولی پول مدرک ندارم

گوشیم قدیمیه و سایتاشم به زور بالا میاره اگه یکیتون چت جی پی تی داره میشه بگه کدوم دانشگاه های کره جنوبی بدون مدرک زبان این رشته هارو بورسیه میکنن؟ 

واقعا لطف میگنید درحقم

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

سوالا دقیق بگو تا بهش بدم

کدوم دانشگاه ها توی کره جنوبی رشته ی پرستاری یا پزشکی را بدون مدرک زبان بورسیه میکنه

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توضیحات دقیقی نگفت فقط اینا رو گفت👇

در کره جنوبی، بورسیه‌های دولتی مثل GKS (Global Korea Scholarship) یا همان KGSP یکی از بهترین گزینه‌ها برای تحصیل در رشته‌های پزشکی و پرستاری هستند، حتی برای کسانی که هنوز مدرک زبان ندارند. اما چند نکته مهم وجود دارد که باید در نظر بگیری:

🎓 بورسیه GKS برای رشته‌های پزشکی و پرستاری

- این بورسیه توسط دولت کره جنوبی ارائه می‌شود و شامل مقاطع مختلف از کارشناسی تا دکتری است.

- طبق گایدلاین سال ۲۰۲۳، رشته‌هایی مثل پزشکی که دوره‌شان ۶ ساله است نیز به لیست رشته‌های قابل بورسیه اضافه شده‌اند.

- برای پذیرش اولیه، نیازی به مدرک زبان نیست؛ اما پس از پذیرش، دانشجویان باید در دوره زبان کره‌ای شرکت کنند که توسط خود بورسیه پوشش داده می‌شود.

🏫 دانشگاه‌هایی که معمولاً در لیست بورسیه GKS هستند

لیست دقیق دانشگاه‌ها هر سال با انتشار گایدلاین جدید مشخص می‌شود، اما برخی از دانشگاه‌های معتبر که معمولاً در این لیست قرار دارند:

- Seoul National University (SNU)

- Yonsei University

- Korea University

- Kyung Hee University (دارای دانشکده پزشکی قوی)

- Catholic University of Korea (مناسب برای پرستاری و پزشکی)

📌 نکات مهم

- برای رشته‌های پزشکی و پرستاری، رقابت بسیار بالاست و معدل بالا، توصیه‌نامه قوی و انگیزه‌نامه خوب اهمیت زیادی دارد.

- اگر مدرک زبان نداری، باید آمادگی شرکت در دوره زبان کره‌ای را داشته باشی که معمولاً یک سال قبل از شروع رشته اصلی برگزار می‌شود.

- ثبت‌نام بورسیه از طریق سفارت کره جنوبی یا مستقیماً از طریق دانشگاه‌ها انجام می‌شود.

برای اطلاعات دقیق‌تر و لیست رشته‌ها و دانشگاه‌های سال جاری، می‌تونی به سایت رسمی بورسیه GKS مراجعه کنی یا گایدلاین‌های منتشرشده در بورسیه پلاس بررسی کنی.

اگه خواستی، می‌تونم کمکت کنم انگیزه‌نامه یا رزومه‌ات رو برای این بورسیه بنویسی. دوست داری با اون شروع کنیم؟

🤍✨️Hala Madrid

با توجه به شرایط شما، پیدا کردن بورسیه کامل (شامل هزینه‌های زندگی و شهریه) بدون مدرک زبان رسمی بسیار چالش‌برانگیز است. به طور کلی، دانشگاه‌های کره جنوبی حتی برای بورسیه نیز مدرک زبان (کره‌ای یا انگلیسی) را به عنوان یک الزام اساسی می‌دانند.

با جستجوی محدود و در نظر گرفتن شرایط شما، سه گزینه که ممکن است انعطاف بیشتری نشان دهند عبارتند از:

1. **دانشگاه ملی سئول (SNU) - برنامه بورسیه GKS (KGSP)**: این بورسیه دولتی گاهی اوقات برای برخی رشته‌ها امکان گذراندن دوره زبان کره‌ای (۱ سال) قبل از شروع تحصیل را فراهم می‌کند. شما برای *احتمالا* عدم نیاز به ارائه مدرک در مرحله *ثبت نام اولیه*، **مستقیما با دانشگاه یا سفارت کره** تماس بگیرید و شرایط را توضیح دهید. رشته پزشکی بسیار پررقابت است.

2. **دانشگاه یونسی (Yonsei University)**: این دانشگاه نیز تحت بورسیه GKS قرار می‌گیرد. رویه مشابهی دارد. حتما باید مستقیما از بخش پذیرش بین‌الملل دانشگاه (دفتر admissions) در مورد سیاست دقیقشان در مورد مدرک زبان در زمان اقدام برای بورسیه سوال کنید.

3. **دانشگاه کره (Korea University)**: این دانشگاه سومین دانشگاه برتر است و معمولا تحت پوشش بورسیه دولتی GKS است. برای کسب اطلاعات دقیق در مورد سیاست مدرک زبان، **ارتباط مستقیم با دفتر admissions بین‌الملل دانشگاه** ضروری است.

**نکته بسیار مهم:**

* **تماس مستقیم با دانشگاه‌ها (از طریق ایمیل) تنها راه مطمئن است.** توضیح دهید که مدرک زبان ندارید اما در حال یادگیری فشرده هستید. از آنها در مورد امکان شرکت در آزمون زبان خود دانشگاه یا ارائه سایر مدارک به جای آیلتس/تافل (مانند مدرک دوره‌های گذرانده شده) سوال کنید.

* رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی معمولا به زبان کره‌ای تدریس می‌شوند و نیاز به سطح بسیار بالایی (TOPIK 5 یا 6) دارند.

* برای پرستاری، برخی دانشگاه‌ها ممکن است برنامه‌های به زبان انگلیسی داشته باشند، اما باز هم مدرک زبان معمولا ضروری است.

**پیشنهاد فوری:**

از یک ایمیل ساده و رسمی برای ارتباط با دفاتر بین‌الملل این سه دانشگاه استفاده کنید و شرایط خود را دقیقا همانطور که在这里 بیان کردید، برای آنها توضیح دهید. پاسخ آنها قطعی‌ترین راهنما خواهد بود.

توضیحات دقیقی نگفت فقط اینا رو گفت👇در کره جنوبی، بورسیه‌های دولتی مثل GKS (Global Korea Scholarship ...

آخیش... دانشگاه ملی سئول قبول میکنه، سکته ی ناقص زدم

من زدم توضیحات درست حسابی نداد فقط دانشگاه CHA university رو آورد

دانشگاه ملی کشورشونه