2777
2789

سلام عزیزانم

خداشاهده قصد این ندارم بگم عرب های ایران بد هستن من خودم اصالتم عرب هست اما شیراز زندگی میکنیم

بچها حدود ۸ ماه پیش یک عربه عراقی اومد فالووم کرد و دایرکت دا بهم ک میخوام فارسی یاد بگیرم بیا مثلا صحبت کنبم منم صحبت کردم اما بعداز مدتی بی محلی کردم

دیگ خودش ریلز میفرسته و…

اصلا حرف عاشقانه نمیزنه اما همش میگ میخواد خودکشی کنم حرف های سیاسی میزنه

خیلی میترسم چطوری چت های دایرکت رو دوطرفه پاک کنم؟

بلاکش کنم میترسم هک کنه پیجم😭😭 این چ بدبختی ای بود

۲۵ سالشه

همش حرف سیاسی و حرف اس‌رایل میزنه من اصلا همراهی نمیکنم همش میگم لا کلام سیاسی یعنی حرف سیاسی نزن اونم میگه اوکی

وای دارم دیوونه میشم ول‌کن من نیس

خداشاهده اگر من حرف سیاسی به این زده باشم چونکه پیجم عکسم روشه اصلا حتی اس‌توری و دایرکت سیاسی نمیدم با خانوادم حتی چ برسه یک عراقی این دیوونم کرده  امشب میگه میخوایم ایران تصرف کنمی میگه وقتی اومدیم ایران (منظورش این هست ک ایران تصرف کنن) میام می‌بینمت

وای خدا بچهاااا بگین چطوری فقط بگید چطوری دایرکت دوطرفه پاک کنم ک شرش از سرم برداشته بشه پیام هارو نشون بابام دادم بابام میگ بلاکش کنـ

اما من میخوام کلا دوطرفه دایرکت پاک کنم ک برای اونم حذف بشه با اینکه من هیچی بجز مکالمه ابتدایی فارسی مثل سلام خوبی و… فقط مکالمه فارسی برای تقویت زبان کردم😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

وقتی پیج‌ش رو نگاه میکنی یکعالمه دختر ایرانی فالوو کرده

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نترس کاری نمیتونه بکنه که تو چیزی نگفتی بلاک و ریپورتش کن برای اونم پاک میشه ولی واقعا نگران ن ...

ریپورت کنم دایرکت هاهم پاک میشه؟

اخه اینروزا الکی الکی بگیر بگیره میترسم ماروهم بگیرن معلوم نیس اصلا این عراقیه داع‌شیه کیه؟😑