lllllllllllklklllkl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 6364 عنوان خیاطا بیاین بگین این لباسمو چیکار کنم 48 بازدید | 5 پست من یه پیراهن دارم خیییلی قشنگهبالاننه ش زیپ بود تنگ شد برام، بعد بند زدم مدل این لباس عروسا هست بسته میشنولی بنده دیگه خیلی لختیهپارچه هم نمیتونم بهش اضافه کنمایده بدین چیکار کنم اندازم شه پشتش کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨ 1404/06/03 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریداعشقم عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 4941 بندا رو دست نزن از پشت همونا یه تیکه پارچه اضافه کن قشنگم میشه مدلش
lllllllllllklklllkl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 6364 بندا رو دست نزن از پشت همونا یه تیکه پارچه اضافه کن قشنگم میشه مدلش ازین کشا نزنم پشتش؟ کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
مریداعشقم عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 4941 ازین کشا نزنم پشتش؟ هر کدوم خوشت میاد ولی میگی لختی شده پارچه بزنی بهتره هم یه مدل میشع تازه میتونی رو محل اتصال بندها نگین یا یه اکسسوری دیگه کار کنی
lllllllllllklklllkl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 6364 هر کدوم خوشت میاد ولی میگی لختی شده پارچه بزنی بهتره هم یه مدل میشع تاه میتونی رو محل اتصال بندها نگ ... ممنونم♡ کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨