2777
2789
عنوان

دفاع از عقاید

322 بازدید | 25 پست

من معمولا همیشه بقیه با عقایدم مشکل دارن چه سیاسی چه اعتقادی  چه اجتماعی  منم آدم جسوریم و تا جایی که درسته دفاع میکنم ولی تصمیم دارم بیشتر سکوت کنم چون حس میکنم ارزش ندارن اصلا باشون دهن به دهن شم  از طرفی حس میکنم در مقابل عقایدم مسولم و باید دفاع کنم من کار به عقاید کسی ندارم ولی اگه به خودشون اجازه بدن و به عقایدم توهین کنن  تا بی ریشه و پوچی عقایدشون اثبات نکنم ول نمیکنم جوری که طرف جرعت نمیکنه دیگه بام دهن به دهن شه عاقلا بگن که چه راهی درسته حالت دفاعی یا سکوت؟ 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

از نظر دینی که مجادله کار درستی نیست 

از نظر روانشناسی دکتر مکری استاد دانشگاه تهران میگه هیچ وقت بحث نمی کنم چون بحث هیچ فایده ای ندارد و فقط دو طرف رو تو نظرشون متعصب تر می کنه 

و کلی آزمایش هم انجام شده که اثبات کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم ولی من که تصمیم گرفتم دو رو باشم

هر جا طبق اون چیزی که اکثریت هستن رفتار کنم به دور از اینکه عقاید خودم چیه

هم داخل این سایت و هم تو جامعه رفتار هایی دیدم که ترجیحم اینه این کارو انجام بدم

سکوت کن

کسی حق توهین نداره اگه توهین اونارو با توهین جواب بدی پس فرقی با اونا نداری

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

سکوت 

نه شما توان تغییر عقاید اونا رو دارید و نه اونا . چون هر دو طرف فکر میکنید عقاید خودتون درسته و برا اونیکی اشتباه 

بحثی که از اول معلومه آخرش هیچ کس کوتاه نمیاد واقعا پوچ و بیهوده هست 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

سکوت بهتره

یعنی خیانتی نکردم به اعتقادم وقتی جلوم به بدترین شکل توهین میشه و من سکوت انتخابم باشه ؟ 

کسی که عقیده کسی رو مسخره مبکنه مشکل روحی اخلاقی داره چون عقیده اگه درست باشه طرفدارش نیاز به توهین و جروبحث برای اثباتش نداره و خود ادم نمونه زنده و گویای اون عقیده هست

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
سکوت نه شما توان تغییر عقاید اونا رو دارید و نه اونا . چون هر دو طرف فکر میکنید عقاید خودتون درسته و ...

من هیچ وقت تلاشی برای تغییر عقیده کسی نکردم فقط کارم دفاعی بوده همین 

کسی که عقیده کسی رو مسخره مبکنه مشکل روحی اخلاقی داره چون عقیده اگه درست باشه طرفدارش نیاز به توهین ...

من دنبال اثبات عقایدم نیستم فقط احساس مسولیت دارم و عذاب وجدان میگرم اگه دفاعی نکنم 

اینقدر دری وری میگن وقتی مسخره میکنن عقاید بقیه رو با ترامپ مو نمیزنن از دلقکی

من برام بی اهمیت ولی عذاب وجدان میگرم اگه سکوت کنم مشکلم اینه 

من هیچ وقت تلاشی برای تغییر عقیده کسی نکردم فقط کارم دفاعی بوده همین

همونم جواب نمی‌ده . فقط اعصاب خودت به هم می‌ریزه . 

هر حرفی باعث بحث بیشتر میشه و توهین بیشتر 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

سکوت کنکسی حق توهین نداره اگه توهین اونارو با توهین جواب بدی پس فرقی با اونا نداری

من توهین نمیکنم ولی عقایدشون براشون توضیح میدم وقتی واقعیت عقایدشون میگم و نقاب خوشکلی که براش زدن بر میدارم ناراحت میشن و اصلا انکار میکنن که همچین عقیده ای دارن 😂

نمیدونم ولی من که تصمیم گرفتم دو رو باشمهر جا طبق اون چیزی که اکثریت هستن رفتار کنم به دور از اینکه ...

این خود خودکشی هویتی هست همراهشون نشو  حداقل سکوت کن