2777
2789

پسرم ۹ ساله و دخترم ۵ سال در ژپل روز یکسر جنگ و دعوا دارن و خونه به هم میریزن حالا این قابل تحمله ولی شب ها نمی‌ذارن بخوابم،یکسر بیدارن منم که میخام بخوابم رو نمیذارن،امشب رفتم اتاق خودشون در و از داخل قفل کردم اینقدر به در زدن که آمدم بیرون و حسابی دعواشون کردم و دو تاشون زدم ،بعد به پسرم گفتم این بچه ست نمیفهمه تو که ۹ سالته بابد بفهمی من صبح ساعت ۵ باید پاشم برم سرکار چرا منو بی آسایش میکنید؟؟؟؟الان یکم آروم شدن ولی خودم عذاب وجدان گرفتم،میدونم بچه ن انرژی دارن ولی منم باید صبح زود برم سرکار،دیشب ساعت ۳ خوابیدن،نگید ببر پارک و فلان که فایده نداره خستم از لحاظ روحی خاستم دردل کرده باشم

بابا دلتنگتم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون بدعادت شدن بچه باید تا ده بخوابه هورمن رشد تو بدنشون فعال بشه. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بعد میگن دوتا بیار بچه تنها نباشه خب بچه تنها باشه جنگ نداشته باشه با خواهر برادرش ک بهتره؟! واقعا ا ...

نه یکی هم ک باشن دردسرای خودشو داره من بچم تنهاس همش داره غر میزنه و گریه میکنه میگه حوصلم سر رفت حالا چیکار کنم