2777
2789
عنوان

چقدر فکر کردن به اینده ترسناکه

504 بازدید | 45 پست

این ک نمیدونی پول دراری جمع کنی برای کارورزی رفتن دوره دیدن ک بتونی کار پیدا کنی

یا جمع کنی شهریه دانشگاه بدی اصلا چطوز میشه همزمان کار کرد و دانشگاه رفت

این گ بشینی کنکور ارشد بدی بعدها و.....

یا پول جمع کنی ازدواج کنی

چقد تو سن بدیم واقعا من دلم نوجوونیم میخاد ک کل دغدغم این بود هم کلاسی شیطون کلاس چرا باهام رفبق نمیشه

واقعا چه غصه هایی کاه هم نبودن و تو اون سن ازشون کوه خاستم اون دوران ک بگذره و تو بلاتکلیفی باشی

بدترین سنه ک باید همه کاراتو تا سی سالگی انجام بدی

چون خانوادت نگن درس نخوند ازدواج نکرد یا پول درنیاورد خرج خودش بده بی عرضه بود و وبال گردن ما شدو.....

ازونور کی پس جوونی و تفریح کنیم 

تفریحم خودش پول میخاد و استقلال 

واقعا کسی هست دغدغه های منو داشته باشه ؟ یکم درد دل کنیم؟🥲

عاشقم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر منی

خیلی سخته بخصوص کسی خیلی حامیت نباشه هست کسی ک مثلاً تو سن کم خونم براش خانوادش حتی گرفتن هزینه کامل دانشگاهشو تمام ورزشایی ک میکردو میدادن 

ازونور ماشین براش خریدن

تازه من خرید خونه ماشینم نگفتم ک اونام ادم بخاد حساب کنه شاید غیرممکن باشه بخصوص خونه

عاشقم❤️

مخصوصا وقتی از سن کم به فکر این همهههه چیز باشی

اره من واقعا الان خیلی دلم میخاد مستقل باشم مستقل مستقل هم نه لااقل از خانواده دور باشم

برا همون میگم یا پولام بدم دوره ببینم مدرک بگیرم ک برم تهران لااقل کار پیدا کنم یا اونجا دانشگاه قبول شم ارشدو

ک شهر خودمون نباشم فقط برم

فشار خانواده این وسط از همه چیز بدتره انتظار دارن تو بیست سالگی هم دکتر باشی هم مستقل هم یه بچه تو شکمت باشع

عاشقم❤️

اره من واقعا الان خیلی دلم میخاد مستقل باشم مستقل مستقل هم نه لااقل از خانواده دور باشمبرا همون میگم ...

دقیقاا منم میخوام از خانواده دور باشم الانم دارم خیلی براش تلاش می‌کنم برای مهاجرت